Φ kardelen1 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Haziran ayı öğrenciler için en güzel ay idi.Yaz gelince herkes ya tatile gider,ya köyüne gider,ya biryere gitmez ama bulunduğu yerde tatilin tadını çıkartırdı. Oysa çarpık eğitim sistemi yüzünden en korkunç ay olarak kalıverdi Haziran.Çünkü alternatifi olmayan 1 O K S İle sene kaybı şartıyla birde Öss sınavına tabi tutuluyor gençlerimiz. Ergenliğin en zor geçişlerinde birde sınav stresi olunca gelin gerisini siz düşünün.Bu gençleri bu kadar sıkıntıya sokan sistem , şapkasını önüne alıp iyice bir düşünsün.Kalbi duran gençlerimizden tutun da sınav heyecanını hayatının bütün önemli kararlarında üzerinden atamayanlardan çıkın. Dünyanın hiçbir yerinde bizim sistemin olmaması çok ilginç.Ve bunu göz önüne almayan yetkililerin duyarsız tutumu daha da ilginç....Herşeyerağmen sınava girecek bütün öğrencilere başarılar. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Herşeyerağmen sınava girecek bütün öğrencilere başarılar. katiliyorum kardelen umarim ki aldiklari sonuclar basarili olur.. saygilar Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 ALLAH.kolaylık.versin.geçekten.çok.çok.stresli.oluyor.girmek.bi.dert.bide.ünide.okumak.bi.dert.hala.okuyoz.ünide.hayırlısı.diyelim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Saolun bugün degilmi di bak alio_1 görünürler de yok suan, sen ne yapiyorsun bugün bura da daha sonra ise tabi ki bilemem, basarilar ozaman selamlar Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 bugün degilmi di bak alio_1 görünürler de yok suan, sen ne yapiyorsun bugün bura da daha sonra ise tabi ki bilemem, basarilar ozaman selamlar Benim randevu 17 Hazirana;bugün de onun denemesi vardı yine Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Benim randevu 17 Hazirana;bugün de onun denemesi vardı yine burdaymissin aliO_1 sonradan fark etim selam az önce Türkce Haberler bölümün de Turkce Testine bi baktim da son giren ve ilk cikan sanirim ben olurdum Allah hepinizse kollaylik versin.. selamlar Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 amin.amin.cümlemize Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 burdaymissin aliO_1 sonradan fark etim selamaz önce Türkce Haberler bölümün de Turkce Testine bi baktim da son giren ve ilk cikan sanirim ben olurdum Allah hepinizse kollaylik versin.. selamlar Amin;cümlemize... Çok sağolun... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Tüm sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.... Heyecanlanmayın sakın Bakalım ne olacak? İnşallah iyi geçer. AMİN! Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Sağolasın... Yanlız bu iş heyecansız olmuyor ya;elde değil... Alıntı
Φ eray1017 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Haziran ayı öğrenciler için en güzel ay idi.Yaz gelince herkes ya tatile gider,ya köyüne gider,ya biryere gitmez ama bulunduğu yerde tatilin tadını çıkartırdı. Oysa çarpık eğitim sistemi yüzünden en korkunç ay olarak kalıverdi Haziran.Çünkü alternatifi olmayan 1 O K S İle sene kaybı şartıyla birde Öss sınavına tabi tutuluyor gençlerimiz. Ergenliğin en zor geçişlerinde birde sınav stresi olunca gelin gerisini siz düşünün.Bu gençleri bu kadar sıkıntıya sokan sistem , şapkasını önüne alıp iyice bir düşünsün.Kalbi duran gençlerimizden tutun da sınav heyecanını hayatının bütün önemli kararlarında üzerinden atamayanlardan çıkın. Dünyanın hiçbir yerinde bizim sistemin olmaması çok ilginç.Ve bunu göz önüne almayan yetkililerin duyarsız tutumu daha da ilginç....Herşeyerağmen sınava girecek bütün öğrencilere başarılar. seninle aynı düşüncelere katılmamak elde değil ama icinde bulunduğumuz durum göz önünde bulundurulursa sanki sınavdan başka altarnetif yokmuş gibi gözüküyor şöyle bir baktağımızda üniversite sınavını ele alırsak malesef talep çok kontejyan az yani yinede tek çağre sınav ama tabi alternatif bişeyler bulunursa tabi bu bizim için de çok iyi olur... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.