Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2024 1 yıl Admin Maserati'nin yeni devrimci EV'sine (Elektrikli Araç) göz atın Maserati, kategorisinde dünyanın en hızlı unvanını iddia eden yeni elektrik dönüştürülebilir olan Grancabrio Folgore'un tanıtımı ile elektrifikasyon yolculuğunda cesur bir adım atıyor. Bu çarpıcı model, Granturismo Folgore ve Grecale Folgore'u içeren İtalyan markasının büyüyen elektrik dizisine katılıyor. Kaputun altındaki güç Grancabrio Folgore, toplu olarak 761 beygir gücü ve 995 pound-feet tork çıkışını sağlayan üç elektrik motorundan oluşan etkileyici bir güç aktarma organları ile donatılmıştır. Bu güçlü konfigürasyon, dönüştürülebilirin 180 mil / saat hıza ulaşmasını ve 2.8 saniyede 0 ila 60 mil / saat hıza ulaşmasını sağlar. Grancabrio Folgore, markanın imza zarafetini modern bir dokunuşla mükemmel bir şekilde harmanlıyor. Pürüzsüz çizgileri ve sportif estetiği, beş büyüleyici renkte bulunan Cabrio'nun geri çekilebilir kumaş çatısı ile daha da arttırılır. Çatı, 31 mil / saat'e kadar hızlarda bile sadece 14 saniyede zahmetsizce açılır ve kapanır ve sakinlerin her an açık hava sürüş heyecanını hissetmelerine izin verir. Grancabrio Folgore'un iç mekanı Grancabrio folgore'un içine adım atın ve lüks ve en son teknolojinin uyumlu bir karışımı ile karşılanın. Kabin üç dijital ekrana sahiptir: biri sürücünün enstrümantasyonu, diğeri bilgi -eğlence sistemi için ve iklim kontrolüne adanmış üçüncüsü. Bu sezgisel arayüz, güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sağlayarak kapsamlı bir sürücü yardım ve bağlantı özellikleri paketi ile tamamen entegre olur. Grancabrio folgore, 83 kWh kullanılabilir bir pil paketi ile güçlendirilmiştir ve bu da tek bir şarjla 280 mil'e kadar seyahat etmesini sağlar. Cabrio'nun tam aralığı, Granturismo Folgore'a kıyasla daha ağır ağırlığı nedeniyle biraz daha düşük olsa da, Grancabrio Folgore'u genişletilmiş yol gezileri için uygun bir seçenek haline getiriyor. Kaynak: Tork US
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.