Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl Oovoo üstün video ve ses özellikleri ile kendisiyle aynı sınıfa giren rakiplerine (msn, skype, google talk, vs.) fark atacak gibi. Aynı anda 6 kişiye kadar toplu video görüşmeye de izin veren oovoo oldukça iyi bir arayüze sahip. Oovoo nun belkide en önemli özelliği video mesaj gönderilerine imkan vermesi. Şu an beta sürümü dağıtılan program bu hali ile bile oldukça kararlı ve hızlı İndirmek.için.Tıklayınız Ücretsizdir....
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Yazar natalicim.sen.açmayabilirsin.ama.açanlar.var.demi.benim.gibi:D
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 18 yıl ÖSSDE.BAŞARILAR.CANIM:D Ya varya çok tsk ederim canım Dua et bana bol bol olur mu? Çünkü acaip korkuorum, kabusum oldu bu öss uykularım kaçıo
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 18 yıl Yazar merak.etme.ben.dua.edicem.size.ALLAH.yardımcınız.olsun.canım.korkmana.gerek.yok.sen.o.sınavı.kazanıcaksın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.