Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 18 yıl SRS Audio Sandbox v1.5.1 İşte Dolby laboratories'in rakibi SRS'nin son bombası. Srs audio sandbox ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor. Sahip olduğu özellikleri ise mükemmel..! seste kalite arıyosanız kesinlikle kurmalısınız. film izlerken müzik dinlerken yada oyun oynarken inanılmaz ses deneyimine hazır olun. Özellikleri: 1.SRS Headphone 360( sadece kulaklıktan 3d 5.1 akustik ses dinleme imkanı) 2.SRS TruSurround XT® (stereo hoparlorden 3d 5.1 akustik ses dinleme imkanı) * SRS® 3D * SRS TruBass® * SRS Circle Surround II® * SRS FOCUS Program.Görüntüsünü.Görmek.İçin.Tıklayınız.SRS Audio Sandbox v1.5.1 Lütfen.Emeğe.Saygı...Teşekkürlerinizi.Bekliyorum
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 18 yıl bende niye çalışmadı yükledim ses mes hiç bir şey kalmadı vista ultimate 32 bit ve vinamp 5.35 yüklü ses kartım onboart saundmax ıntegrated digital hd audio neden oldu bu
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 18 yıl Yazar bende niye çalışmadı yükledim ses mes hiç bir şey kalmadı vista ultimate 32 bit ve vinamp 5.35 yüklü ses kartım onboart saundmax ıntegrated digital hd audio neden oldu bu 10.boarddan.hariç.ses.kartının.olması.lazım.ses.kartı.yazılımını.entegre.olarak.kullanıyor.çünkü
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.