Zıplanacak içerik

Dünyanın en az güvenilir arabalarından birini aldım ve şimdi yaptığım yanlışı ağır şekilde ödüyorum

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Dünyanın en az güvenilir arabalarından birini aldım ve şimdi yaptığım yanlışı ağır şekilde ödüyorum

Bir feragatname olarak, güvenilir bir şekilde kendi eğlence versiyonumu seçtiğim biliniyor. Araba dünyasında bir söz var: Pratik bir markanın en yüksek trimini bir performans markasının en ucuz kaplamasından daha iyi sürmek daha iyidir. Bu konuda marine ederken, güvenilirlik arıyorsanız, birincisine katılıyorum olduğunu söyleyebilirim. 

range-rover.jpg

Bununla birlikte, üç E46'm, iki mini-Cooper SS, 2003 Chevy S10, 2001 Jeep Wrangler, bir Fiat 500L ve en son kararım - 2015 Range Rover Evoque - olduğunu kanıtlıyor "dediğim gibi, dediğim gibi yap, Yapıyorum "meraklısı. Ve bu sadece son birkaç yıldır.

Evoque çocuklarımdan sonra geldi ve ben Fiat 500L'deki bir kabine giden bir çakıl tepesine sıkıştık. Trekking trim kimseyi kandırmamalı; Ön tekerlekten çekiş, neredeyse yeni lastiklerle bile çakıllı eğim üzerine döndü. Şimdi, Fiat'ın güvenilir olmadığını söyleyemem, ancak bazı onarımlar gerektiriyordu. Çoğunlukla, zamanlama kayışı hizmeti, frenler ve lastikler gibi bize yakalanmış gerekli bakım. Bir sonraki sahibi için şanslı!

model_l560_k255_a-vdyn-hse_a-swb_us.jpg?

Her neyse, Gravel Hill'deki bu tek olay 4WD'ye ihtiyacımız olduğunu ilan etmek için yeterliydi. Elbette, Hondas ve Toyotas aramanın bir parçasıydı. Etrafa baktıktan sonra Range Rover Evoques için reklamları kontrol etmeyi bırakamadım.

Evim sadece kullanılmış arabaları satın alıyor. Bu, her satın alımın mekanik bir risk olduğu anlamına gelir. Gençler ve yirmilerimde Land Rovers'ı sürdüm ve hepsi yaşlı, güvenilmez ve tartışmasız harikaydı. Neden kişiliği yetenekli bir şey için feda etmeliyim?

Bulduğumuz ve nihayetinde satın aldığımız 2015 Evoque, en üstte. Gerçekten de, 100k milden fazla vardı. Bakın, zaten gelen baş ağrısını mazur görmeye başlıyorum. Kesinlikle yakın zamanda yayınlanan her "en az güvenilir otomobiller" listesinde. Ancak, test sürüşünden sonra hayır diyemedim. Onu sürmekten heyecan duydum, lisansımı aldığımdan beri takip ettiğim bir his.

Geçen sonbaharda kontrol motoru yandı. Biraz düzensiz bir boşta kaldım. Bazen, arabanın uzun bir krankı vardı. Kod P0011 idi, diğerleri arasında - P052A, P0341, P008A. Film çekmek. CAM kodları ve düşük yakıt basıncı. Burada birkaç olasılık var, bu yüzden teknoloji akış şemasını düşürdü. Önceki sahibiyle spesifik olmayan yağ değişimi yapmış olabilir, ancak kim söyleyecek? Uygun 5W30 tam sentetik kullanıyorduk.

Test sırasında düştükten sonra eksantrik mili konum sensörünü değiştirdik. Birkaç sürüş döngüsünden sonra ışık gelir ve giderdi. Hafif de olsa, aptal boşta yadsınamazdı. P0011 geri döndü. Son tanı? Banka 1 Zincir seviyesinde aşırı gelişmiş zamanlama. Zincir gerginliği gibi dahili olarak konumlandırılmış bir bileşen arızası var.

Şimdi, Evoque dükkanda oturuyor 5.000 dolarlık bir zamanlama zinciri kiti değiştirildi.

Ne öğrendim? Modern dünyanın en az güvenilir otomobillerinden biri gerçekten zahmetli. Tüm bunlara rağmen, araba sürmek harika. Hızlı; Her neyse, dört silindir için hizmet veriyor. Estetik açıdan hoş: kaygan bir cam çatı, kahverengi deri iç ve şık gövde çizgileri. İç ve dışta, kompakt ama lüks bir şekilde "mevcut" - kırılganlık veya ucuzluk yok. Çocuklar için harika bir arka HVAC sistemine sahiptir. Yedek kamerası yaşlı ve 20 bin dolarlık kullanılmış bir araba için inanılmaz.

Bunu tutuyorum çünkü şimdiye kadar, bırakmaya izin vermem için çok seviyorum. Ailem, başka neyin uygun bir şekilde yanlış gittiğini görmek için tuttuğumu düşünüyor. İkimiz de haklıyız.

Kaynak: MotorBiscuit

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.