Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl Admin Venüs - Venus (2006) Son yıllarda seyrettiğim en güzel filmlerden birisi diyebilirim... Nereden başlasam diyorum. Beni bana, beni size, beni onlara, onları bana, onları size, onları bizlere, sizleri bize, bizleri size .... anlatan inanılmaz hüzün dolu bir komedi... Peter O'Toole benim en sevdiğim (dikkat ederseniz en sevdiğim diyorum) ingiliz aktörlerden bir tanesi. Kamera, o konuşan gözlerine geldiğinde ne dediğini anında anlayıyorum desem yalan olmaz... Öyle oynuyorki sanki kendi içinde milyonlarca oyuncuya bölünüyor ve sanki tek başına sinema yapıyor diyorsunuz... Ama bu film size insanın nasıl sıcak olduğunu ve kuşaklar arasındaki farkın nasıl aşılabileceğini gösteren bir film... Aşkı, kadını, cinselliği hiç bu kadar güzel anlatan bir film gördünüz mü diye kendinize soracaksınız. Ve burada Vanessa Redgrave devreye giriyor, vurdum duymaz genç kızı oynarken. Peter ile arasında geçen olayı anlamasada Peter'ın inanılmaz bakışlarına ve anlayışına hayran oluyor... Ve yönetmen kamerayı çok iyi kullanmış özellikle Peter'ın hasta haliyle çıktığı park turunu görmeden ve incelemeden bu filmi anlayamazsınız. Sayfalarca yazmak istiyorum ama inanın sizde seyrettikten sonra konuşalım.... Peter'ın kendi yaşındaki arkadaşı ile olan ilişkisi ise size ayrı bir tad verecek... Ayrıca unuttum Peter O'Toole bu rolü ile Oskara aday gösterilmişti...Sakın kaçırmayın (kesinlikle seyredin)... Yönetmen: Roger Michell Oyuncular: Peter O'Toole, Vanessa Redgrave, Richard Griffiths, Cathryn Bradshaw, Leslie Phillips, Sam Spruell, Lolita Chakrabarti, Carolina Giammetta This romantic dark comedy stars Peter O'Toole as veteran actor Maurice, whose quiet golden years turn topsy-turvy when he falls for a very young and brash nude model. Director Roger Michell's poignant May-December romance is an uplifting tale of love, lust and the endless pursuit of vitality and youth by a man whose life is drawing to a close. Film legend O'Toole infuses his aging character with his own timeless exuberance and charisma, earning him an Oscar nod. Director: Roger Michell Cast: Peter O'Toole, Vanessa Redgrave, Richard Griffiths, Cathryn Bradshaw, Leslie Phillips, Sam Spruell, Lolita Chakrabarti, Carolina Giammetta
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.