Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Abi ben de tarihlere bakmadan okudum da;

Dedim:

"Ya hu Cyrano böyle bi sohbet etmezdi; ne oldu acaba?"

Bi an şifreni falan çaldılar sandım :)

Rüyaymış meğer...

Valla laf lafı açmış ya :) Gerçi ben sadece Julide'nin sorularına cevap vermişim:)

Gönderi tarihi:

Valla laf lafı açmış ya :) Gerçi ben sadece Julide'nin sorularına cevap vermişim:)

Cevap vermek ne demek abi;

Varmış yani sende de biraz...

Biri sorsa diye bekliyomuşun yani...

Şaka bi yana,

Ne zamandır nasıl görmedim;

O da ayrı bi mevzuu...

Ama hoş sohbetmiş.

Kurtları dökmüşünüz :)

Gönderi tarihi:

Ya şimdi ben foruma yeni gelmiştim o zamanlar. Bir kaç çerkes arkadaş vardı, Julide, Lalala, bak bir de unuttum, şeytanın isimlerinden birisini kendine nick alan arkadaş :) Kaynaşmıştık öyle, o minvalde bir sohbetti ama, Şakirpaşa mahallesi kadınlarının dedikodularından farkı olmamış hakikate ya. Okuyorum okuyorum gülüyorum :)

"Anladım sen Leyla'yı diyorsun" falan. Sanki, Bedri abinin kızı Leyla'dan bahsediyoruz :)

Gönderi tarihi:
Ya şimdi ben foruma yeni gelmiştim o zamanlar. Bir kaç çerkes arkadaş vardı, Julide, Lalala, bak bir de unuttum, şeytanın isimlerinden birisini kendine nick alan arkadaş :) Kaynaşmıştık öyle, o minvalde bir sohbetti ama, Şakirpaşa mahallesi kadınlarının dedikodularından farkı olmamış hakikate ya. Okuyorum okuyorum gülüyorum :)

"Anladım sen Leyla'yı diyorsun" falan. Sanki, Bedri abinin kızı Leyla'dan bahsediyoruz :)

Süperdi valla yaa :)

Bi ara ben hakikaten kendileriyle tanıştın falan sandım :)

Gönderi tarihi:

Sorma. Sonra ttk başkanı gelip odunla dövdüydü bizi :)

• 3 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.