Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Beni kan tutar Sen ısırsan olar mı gönüldaşım Olmaz gönüldaşım biliyorsun be seviyorum bu şeker cadıyı kıyamam ona Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Olmaz gönüldaşım biliyorsun be seviyorum bu şeker cadıyı kıyamam ona Ne yani beni sevmiyor musun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sevmio tabi ne sandın, seviomuş gibi yapıo Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Ne yani beni sevmiyor musun Cevabını bildiğin sorular sorma gönüldaşım Sevmio tabi ne sandın, seviomuş gibi yapıo Gönüldaşım bu kız cidden çok tehlikeli olmaya başladı ben korkmaya başladım ondan valla Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Canımsın kız sen benim ( Sakın üstüne alınma Gece ) Isır kulağımı hadi gel Ama az ısır tamam mı Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Canımsın kız sen benim ( Sakın üstüne alınma Gece ) Isır kulağımı hadi gel Ama az ısır tamam mı Yok ben ısırmıyayım ölçüyü tutturamam bakarsın biraz haşin bir yapım varda Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Tamam o zaman haşin güzelim benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Haşin güsel Anlıyorum Bu arada Nati sen herşeye cvp verme bakim Gönüldaşım bende seni çok seviyorum Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 açık söylemek gerekirse arkadaşlar her birinizin avatarı yerine göre güzel her birisinin farklı anlamları var. bence hepsi güzel ama avatarlarda en çok hoşuma giden Natalia'nin eski imzasında kullandıgı resimdi gerçi avatar degil ama. avatar olarak gülsün'ün avatarı şebnem ferah Saygılar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Eski resim derken ? Pusat ? Kanadı olan kız ? yoksa el ele tutuşmuş gençler ? En güzel avatar benim İmzadaki resmi soracak olursanız da bLeedinq diorum, çok aramıştık o resmi yakışsa ben koyardım imzama Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 en güsel avatar benim avatarım bikere bu güsellik başka nerde var Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Seninki ayrı canım onu tartışamayız bilenem Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Herkesin avatarı kendisine gore guzeldir..guzellikde tartışılır.. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Eski resim derken ? Pusat ? Kanadı olan kız ? yoksa el ele tutuşmuş gençler ? En güzel avatar benim İmzadaki resmi soracak olursanız da bLeedinq diorum, çok aramıştık o resmi yakışsa ben koyardım imzama kanadı olan kız ayrıca resme gelince napiim o artık benim koyamazsın pusat hiç degil.. el ele tutuşmuş gençlerde güzel ama kanadı olan kız hayal gücünün yansıyan görüntüleri arasında Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Geçti o artık... Hep ben, en çok ben Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 hayır natalia en çok ben Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 hayır natalia en çok ben olabilemez en güzel avartar benim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 olabilemez en güzel avartar benim Hııı hiçte bilem en güzel benim avatar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 halamı bu konu üzerinde konuşuyorsunuz yaw illaki benim işte Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Sevgili @Mondieu nun avatarı en çok hoşuma giden avatar.. adeta çirkinliğiyle güzel ve sevimli...kendisini kutlarım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.