Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Elinize bir ünlü ile yemek yeme fırsatı geçse kiminle yerdiniz?

Lütfen beni yazmayınız :lol:

Olmaz illede seninle diyenler lütfen özel msj atsınlar ;):blushing:

Gönderi tarihi:

her zaman sevgilimle yemek yemeyi yeğlerim.üçüncü sahıs olarak "gencebay" eşlik etsin isterim :clover::clover::clover::clover::clover::clover::clover: ne süper olur valaaa :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Irvın Yalom... ;)

grup hepsi.. B)

Gönderi tarihi:

ünlülerden "E" ile yemek isterdim... :P

valla şaka bi yana Cemal SAFİ ile oturup dertleşmek isterdim...bayanlardan ise bir sürü var ama ilk sırada Adriana LİMA var... :D

Gönderi tarihi:

kusura bakmayın unluler benle yemek yemek ıstesın :P:lol:

Gönderi tarihi:

yaww bu gencebay da ne gıcık adam alala!!! illa sevim de gelsin diye tutturdu sevim de sevim :sweatingbullets: !!!!! tamam sevim abla hadi hazırlan sende gellllll.yemeğe gidiyozzzz :sorcerer::sorcerer::sorcerer:

Gönderi tarihi:

ırvın yalom :rolleyes:

Gönderi tarihi:

Sezen Aksu, Beyazıt Öztürk, Okan Bayülgen, Yılmaz Erdoğan, Kürşat Başar, Candan Erçetin, Ferhat Göçer, Sertab Erener ile bizimkisiler... Frozen, Diloş, Leylam, Sedelina, Yumote ve ben... Bu isimlerle yemek yediğimi düşünüyorum... Aynı masada hepsi bir arada... B):rolleyes::hug:

Gönderi tarihi:

Düşündüm,düşündüm oturup yemek,yemek isteyeceğim hiç bir ünlü bulamadım <_<

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

beşiktaşlıydı bir zamanlar...........

İLHAN MANSIZ..........

Gönderi tarihi:

Necati Şaşmaz ( Polat ) :wub: ( Yanlız mümkünse Memati ve Abdulhey gelmesinler <_<:lol: )

George Clooney'de 2. favori adayım :wub::P

Gönderi tarihi:
Necati Şaşmaz ( Polat ) :wub: ( Yanlız mümkünse Memati ve Abdulhey gelmesinler <_<:lol: )

George Clooney'de 2. favori adayım :wub::P

çok ayıp ama memati ve abdulheyi beğenmiyormusun? :angry::P

onlar çamlıcanın 3 gülü kız, necati nereye onlar oraya, necatiyi alana onlar bedava... :lol::lol:

Gönderi tarihi:
Sezen Aksu, Beyazıt Öztürk, Okan Bayülgen, Yılmaz Erdoğan, Kürşat Başar, Candan Erçetin, Ferhat Göçer, Sertab Erener ile bizimkisiler... Frozen, Diloş, Leylam, Sedelina, Yumote ve ben... Bu isimlerle yemek yediğimi düşünüyorum... Aynı masada hepsi bir arada... B):rolleyes::hug:

ben bu masadaki bazı şahıslar sebebiyle :closedeyes: yemeğe katılamıyacağım gıcığım :getlost: ..lütfen kendini fazla hırpalama bu sebepten.. :w00t:

Gönderi tarihi:

Ünlüleri boşversek biz yesek de olur :rolleyes: Zati işleri güçleri olabilir :stuart:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Mel Gibson...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.