Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bana da mail olarak geldi bu şekılde paylaşmak istedim :lol:

can2k7j5nn2.jpg

Gönderi tarihi:

İlahi Sedoş :lol: Bakışlar çok sinsi yalnıs :grin:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

kaç kere maruz kaldım son anda kurtuldum :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

bence bu ayıyı bu av kesmez minübüsteki adamlara yazık olabilir...PeHuHuHu :lol: :lol: :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
bence bu ayıyı bu av kesmez minübüsteki adamlara yazık olabilir...PeHuHuHu :lol::lol::lol:

:lol:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bunların soyu tükenmedimi yahu, hazır buzullar eriyorken bunları götürüp oraya bırakmak lazım kutup ayıları ile kanka olsunlar...

Gönderi tarihi:
  • Yazar
bunların soyu tükenmedimi yahu, hazır buzullar eriyorken bunları götürüp oraya bırakmak lazım kutup ayıları ile kanka olsunlar...

soyları tükenmez canım çunku çoğalıyorlar :(:cat:

Gönderi tarihi:

soyları tükenmiyormu?

Yaww herşeyin soyu tükeniyorken bunlar nasıl çoğalıyor bilim adamları araştırmalı... :wassat::whistling:

gerekirse ilaç geliştirilmeli... :w00t:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
:D ben bi yarım saat daha gülme krizine giriyim yuh hayvan heralde mağarasına gitmek binmiş minibüse
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.