Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bitanecik kankimin Gece Yağmuru'muzun doğum günü...

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

O gün burada olamayacağım için şimdiden kutlamak istedim :grin:

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki dogdun birtanem...

Bir yil daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes ayni seyi yasiyor. Bu yilin sonunda geriye baktiginda umarim "harika bir yildi" dersin.. Dilegim bugün diledigin tüm dileklerinin gerçek olmasi. Gelecegini olusturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olsun! Belki yaninda degilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaslara. :wub:

Bugün dogumgünün oldugu için farkli ve özel oldugunu mu saniyorsun sen? <_<

Oysa sen benim için sadece bugün degil her gün farkli ve özelsin... :hug: Dostlugunun, arkadasliginin verdigi keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. Iyi ki varsin.. Birlikte daha nice yaslara. :clover:

Gönderi tarihi:

Gecem, kalbi, yüzü, vicdanı güzelim... Seni çok seviyorum... Kankin ile dostluğunuz baki olsun... Ömrün uzun, hayırlarla dolu, başarılı olsun... Ne diliyorsan, hayattan ne bekliyorsan ona kavuşmanı diliyorum... Seni çok seviyorum... Allah bahtını açık etsin... Bu yıl en güzel yılını yaşa, bir sonraki yıllarında dahada güzelini yaşa... Ailenle, sevdiklerinle, nişanlınla mutlu güzel yarınlar diliyorum... :wub::hug:

lalebahesi7bq6.jpg

Gönderi tarihi:
O gün burada olamayacağım için şimdiden kutlamak istedim

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki dogdun birtanem...

Bir yil daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes ayni seyi yasiyor. Bu yilin sonunda geriye baktiginda umarim "harika bir yildi" dersin.. Dilegim bugün diledigin tüm dileklerinin gerçek olmasi. Gelecegini olusturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olsun! Belki yaninda degilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaslara.

Bugün dogumgünün oldugu için farkli ve özel oldugunu mu saniyorsun sen? <_<

Oysa sen benim için sadece bugün degil her gün farkli ve özelsin... :hug: Dostlugunun, arkadasliginin verdigi keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. Iyi ki varsin.. Birlikte daha nice yaslara.

Kankilerin en güseli...Canımsın çok tşk ederim...O kadar güsel sözler ki bunlar ne söylesem karşılığı gelmeyecek diye korkuyorum...Varlığın,dostluğun ve kardeşliğin için tşk ederim...Allah nasip ederse daha nice yaşlar olsun birlikte :hug::clover:

beyaz_gul_resimleri_01.jpg

doğum günün kutlu olsun şimdiden gece'm :clover: iyiki doğdun iyiki varsın

Egsocum çok tşk ederim...Sizlerde iyi ki varsınız :clover:

sizin bu güzel dostluğunuz muhteşem...hiç kaybetmemeniz dileğiyle.. :clover:

ve sevgili gece yağmuru nice senelere ..sağlıkla-huzurla-sevdiklerinle-mutlulukla..iyiki doğdun...

Amin diyorum Frosencim...Çok tşk ederim cnm :hug:

Gönderi tarihi:
Gecem, kalbi, yüzü, vicdanı güzelim... Seni çok seviyorum... Kankin ile dostluğunuz baki olsun... Ömrün uzun, hayırlarla dolu, başarılı olsun... Ne diliyorsan, hayattan ne bekliyorsan ona kavuşmanı diliyorum... Seni çok seviyorum... Allah bahtını açık etsin... Bu yıl en güzel yılını yaşa, bir sonraki yıllarında dahada güzelini yaşa... Ailenle, sevdiklerinle, nişanlınla mutlu güzel yarınlar diliyorum... :wub::hug:

lalebahesi7bq6.jpg

Ablacım canımsın...Güsel yüreğinden dökülen sözler için çok tşk ederim...Rabbim hepimize nasip eylesin böyle mutluluğu ve güsel dilekleri..Dostluğumuz her daim baki olsun... :clover::hug:

Gönderi tarihi:
dogumgunu273wo1ak7mb0gxzb6.gif

dogum gunun kutlu olsun sevgılı topragım.hayat boyu sevdıklerınle mutlu olman dılegımle :clover:

Çok tşk ederim toprağım...Aynı güsel dilekler sizler içinde geçerli :clover:

Doğum günün kutlu olsun yağmur...:) inşallah yeni yaşın geride kalan yaşlarından daha güzel geçer... :) polat hediyeni evine kendi getircekmiş...:P

Erbay çok tşk ederim arkadaşım...Amin Ecmain... :clover:

Tabe eve getirecek <_<:w00t:

Gönderi tarihi:

Gönüldaşım'a

Sadece içimden gelenleri yazmak istiyorum....

Herzaman asil bir duruş sergiledin,her zaman,herkesle iyi diyaloglar içerisinde oldun,

Uzun bir süredir şu forumdayım beni şaşırtmayan,çizgisinden sapmayan pozitif enerjinle içimi ısıtan güzel arkadaşım,

İlk önce vatan aşkın,dikkatimi çekti ve bunu çekinmeden dürüstçe ifade edebilmen işte bir ortak payda dedim,sonra gönlündeki diğer güzellikler...

Ben öyle çok ağdalı sözler sarf edemem ama biliyorum ki senin için ne yazsam yarım,yada eksik gelecek bana,seni seviyorum iyiki varsın,dostsun,sağlamsın....Daha ne olsun.

Ülkemin en kuzeyindeki bekçisinden en güneyindeki bekçisine sevgiler,saygılar gönderiyorum.....

Hergünün bir öncekinden güzel geçsin Rabbim güzel yüreğin ne diliyorsa onu kabul etsin

Gönderi tarihi:

Sevgili Güsin ablacım, dertlilerin dert ortagı :grin: Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice senelere inşallah :hug:

Seni kocaman seviorum :wub::clover:

44lw2.jpg

Gönderi tarihi:

Gönüldaşım'a

Sadece içimden gelenleri yazmak istiyorum....

Herzaman asil bir duruş sergiledin,her zaman,herkesle iyi diyaloglar içerisinde oldun,

Uzun bir süredir şu forumdayım beni şaşırtmayan,çizgisinden sapmayan pozitif enerjinle içimi ısıtan güzel arkadaşım,

İlk önce vatan aşkın,dikkatimi çekti ve bunu çekinmeden dürüstçe ifade edebilmen işte bir ortak payda dedim,sonra gönlündeki diğer güzellikler...

Ben öyle çok ağdalı sözler sarf edemem ama biliyorum ki senin için ne yazsam yarım,yada eksik gelecek bana,seni seviyorum iyiki varsın,dostsun,sağlamsın....Daha ne olsun.

Ülkemin en kuzeyindeki bekçisinden en güneyindeki bekçisine sevgiler,saygılar gönderiyorum.....

Hergünün bir öncekinden güzel geçsin Rabbim güzel yüreğin ne diliyorsa onu kabul etsin

Gönlü güzel gönüldaşım...O kadar çok mutlu ettin ki şuan beni yüreğinden gelen bu sıcakve samimi sözlerle...Allah da biliyor ya Gönlümün bir yerinde Gönlümün en güsel Gönüldaşısın...Duygularımız ve düşüncelerimizde zerre kadar yanılma payı yok...Çok tşk ederim Suhedam.. :hug: Sevgi ve saygı bisden Gönüldaşım :clover:

Sevgili Güsin ablacım, dertlilerin dert ortagı, Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice senelere inşallah :hug:

Seni kocaman seviorum :wub:

44lw2.jpg

Nataliacım cnm tşk ederim :hug: Kıs güsin apla deyip surma bana :lol:

Gönderi tarihi:

forumun hanfendı üyesi,tanıdığımızdan beri hanfendiliğini bozmayan bırıcık yağmurumuz..

seni çok seviyoruzzzz :clover::clover::clover: nice yıllara sevdiğin insanla beraber en huzurlu senelere beraber girin diyorum..

seni seviyorum..

''hayat nefes alınan anlar değil,nefes kesen anların toplamıdır''

Gönderi tarihi:
Kankilerin en güseli...Canımsın çok tşk ederim...O kadar güsel sözler ki bunlar ne söylesem karşılığı gelmeyecek diye korkuyorum...Varlığın,dostluğun ve kardeşliğin için tşk ederim...Allah nasip ederse daha nice yaşlar olsun birlikte :hug::clover:

Amin kankim inşallah ;):hug:

Gönderi tarihi:
forumun hanfendı üyesi,tanıdığımızdan beri hanfendiliğini bozmayan bırıcık yağmurumuz..

seni çok seviyoruzzzz :clover: nice yıllara sevdiğin insanla beraber en huzurlu senelere beraber girin diyorum..

seni seviyorum..

''hayat nefes alınan anlar değil,nefes kesen anların toplamıdır''

Sedelinam...Canımsın çok tşk ederim... :hug::clover:

Amin kankim inşallah ;):hug:

İnşallah kankim :hug:

Gönderi tarihi:
Bu kutlama yazısını neden yazıyorum biliyormusun..??

Hatırlamadığın doğduğun günü hatırlatmak için.. :)

Heryeni yaşının artmasıyla yaşlanmanda mutluluk,sağlık ve sevgiyle yaşa.....

Nice yıllar dilerim..........

Güzel dilekleriniz için tşk ederim Sevgili Son Şovalye... :clover:

doğum günün kutlu olsun gece... sağlık ve mutlulukla nice yaşlara ... :clover:

Canımsın çok tşk ederim cnm :hug::clover:

mutlu yıllar, iyiki doğmuşsunuz Gece Yağmuru :clover:

Sevgili KeskinKalem çok tşk ederim :clover:

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

bird19.gif

doğum gününü ve gelecek ve ondan sora gelecek doğum günlerini de kutlarım :lol:

Gönderi tarihi:

Gece'm;Yeni yaşın sana,ailene ve sevdiklerine hayırlar ve mutluluklar getirir umarım.Sana hep Gece'm diyorum ya,buna bir açıklama yapma zamanı geldi sanırım:

Beyaz geceleri bilir misin Gece'm..? Şu sıralar St.Petersburg'ta beyaz geceler yaşanıyor.İşte sen bizim ''Beyaz Gece'mizsin.Işığın gecemizi de gündüz yapıyor.. ;) Hep mutlu ol,hep sev hep sevil Aydınlık Gece'm..:clover:

Haydi benim hediyem de 3 günlük bir tatil olsun.st.Petersburg'ta 3 gece (Tabi gündüzden ayırabilirsen..:) )

Bu pastan..

309485077889fd4c6eegh1.jpg

Bu da çiçeğin..

157451090772ad13e59hu0.jpg

Gönderi tarihi:

401354657818de8.gif

122591879050ra5.gif8877222pl6.gif

Nice güzel senelere :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.