Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Nasıll yardım edin 10 gündür üyeyim hala düşünüyorum bilen lütfen söylesin

• Cevaplar 80
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Adam kadına yolladığı ilk kağıtta "tanisabilir miyiz?" Diyor. Kadın anlamıyor. Kağıda alıyor ve kağıdın üzerine "bu kağıtta ne yaziyor" diye o da adama soruyor. Tabii bu kağıdı kime gösterse o yazıyı okuyacak ve anlatamadigi için cildiracak karşısındaki. ..olay bu bence

Gönderi tarihi:

arkadaslar kafayı yiyecem ne olur cevabı acıklayın 2 qündür düşünüyorum ya en sonunda kayıt yaptırdım rica ediyorum biri bana cevabı sölesin sad.gif

sen 2 gündür düşünüyosun bulamıyosun ben 6 yıldır uğraştığım halde bulamadım

Misafir Ben azrail tanisa...
Gönderi tarihi:

Bence cevap adamin tanisabilir miyiz yazdigi kagida kadinin ben azrail yazmasi olmuştur yani kagidi arkali onlu okuyanlar ben azrail tanisabilir miyiz? Sorusuyla karsi karsiya kalmasi olmuştur ve adam sarhoslugun etkisiylen yaziyi bi türlü okuyamaması olmustur.:))

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ALLAH snden razı olsun duckiling bnde doktor gibi asıcaktım kendimi 2 senedir düşünüyom ve arkadaşıma aileme herkeze soruyom hala bulamadım iyice çıldırdım bir ayda 20 kilo verdim

Gönderi tarihi:

Bunu yazan kadin ne mantıkla bunu yazmış senin ne yaptığını biliyorum dan kastedilen ne cevap saçma

Gönderi tarihi:

Çok güzel bir başlık teşekkürler :)

• 2 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

beyler bayanlar ''the exam'' (sınav) diye bi film var onu izleyin cevabı bulucaksınız smile.png

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaslar kafayı yiyecem ne olur cevabı acıklayın 2 qündür düşünüyorum ya en sonunda kayıt yaptırdım rica ediyorum biri bana cevabı sölesin
Cevap;herşeyi biliyorum

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaslar kafayı yiyecem ne olur cevabı acıklayın 2 qündür düşünüyorum ya en sonunda kayıt yaptırdım rica ediyorum biri bana cevabı sölesin sad.gif

ben bir yerde izlemiştim bu soruyu sordu her şeyi biliyorum yazıyomuş

• 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 11 ay sonra...
Misafir 10 yıldır bu soru
Gönderi tarihi:

10 yıldır bu sorunun cevabını arıyorum 

ferrarisini satan bilge gibiyim eksik bişeyler var 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.