Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl Yazar Unut" deme bana unutamam Sevemem kolay kolay da unutamam "Söz" dedi bana unutamam Kalamam yalnız yalnız da uyuyamam Nerden bileyim çekip gideceğini Ellerin olup bana göz süzeceğini Töremiz bu muydu,sözümüz bu muydu,yazımız bu muydu Ne olur susma küçüğüm
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl Canımın sesinden,"te ez kuştim lele"yi dinliyorum,beni saatlerce ağlatan,ağlatırken güldüren canlarım,sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm!
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl Yavri yavri huma kuşu yükseklerde seslenir Ak yar göğsümde, bir çift suna beslenir, beslenir, beslenir, beslenir Yavri yavri, sen ağlama kirpiklerin islanır ahhh Ben ağlayımki, belki deli gönül uslanır, uslanır, uslanır, uslanır Ey Gülüm ey leney leney Ah ben ağlıyımki kardaş belki deli gönül uslanır, uslanır uslanır, uslanır, uslanır Yavri yavri sen bağ ol ben bahçanda gül olim Ah layıkmıdır ey yanıp yanıp kül olim kül olim, Kül olim Yavri yavri sen efendim ben kapında kul olim Ah desinler ey buda bunun kuludur, kuludur, kuludur, kuludur Ey gülüm ey leney leney Ah desinler buda bunun kardaş kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur.
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 16 yıl Yavri yavri huma kuşu yükseklerde seslenirAk yar göğsümde, bir çift suna beslenir, beslenir, beslenir, beslenir Yavri yavri, sen ağlama kirpiklerin islanır ahhh Ben ağlayımki, belki deli gönül uslanır, uslanır, uslanır, uslanır Ey Gülüm ey leney leney Ah ben ağlıyımki kardaş belki deli gönül uslanır, uslanır uslanır, uslanır, uslanır Yavri yavri sen bağ ol ben bahçanda gül olim Ah layıkmıdır ey yanıp yanıp kül olim kül olim, Kül olim Yavri yavri sen efendim ben kapında kul olim Ah desinler ey buda bunun kuludur, kuludur, kuludur, kuludur Ey gülüm ey leney leney Ah desinler buda bunun kardaş kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur. yaf bu şarkı kemin,dinlemesem ölürüm
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 16 yıl yaf bu şarkı kemin,dinlemesem ölürüm Vallahi, ben Şırnak'tayken bir muhtar gelip okumuştu, ben de mest olmuştum, çok içli söylüyordu ben de kaydettimdi
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Enrico Macias - On S'embrasse et on oublie tout Pes! Aynı şarkıyı dinliyormuşuz
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Sen radyodan dinliyorsun ben radyo dinlemiyorum mp3den dinliyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.