Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 çakmağımı düşürmüştüm yaww indim ki biri merdiveni çalmış Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 denızde napıyodun buz gibi soğukda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 BALIK tutuyordum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 BALIK tutuyordum e nıye yelkensız tekneylen çıkıyon bıde adama bağrıyron töbe töbe Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 iyi be şarkıyı değiştiriyom bende tahir ile zühre (nazım hikmet) şiir tahir olmak ayıp değil zühre olmakta Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 bu ara ihtiyacım var sana-emre aydın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 samanlıktan kaldıramadım samanıda zühtü dinliyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 samanlıkta ne işin var bu saatte sen onu bi diyiver Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 iyi valla işimiz var sizinle, kuyuda ne işin var, denizde ne işin var, samanlıkta ne işin var iğnemi düşürmüşüm onu arıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 ne kızıyon be sen asıl kendi olduğun yerlere bi bak dimek iğneni arıyon e kolay gelsin o vakit Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 sağol canem gel beraber arayalım manda yuva yapmış söğüt dalına yavrusunu sinek kapmış gördünmü amanını yandım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 sağol canem ben başka samanlıktayım senin mandayla söğüt dalında ne işin var çekimmi yapıyodun belgesel kıvamında Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 o zaman ben geleyim sizin samanlığa mandaya yardımcı oluyorum yuvasını yapıyorum canem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 yuk canem zahmet etme belli iki dakkada yavrusunu sineklere kaptırabildiğine göre Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 ama sen o sinekleri bilmiyosun sürüylen saldırdılar zavallı mandacığa tabi demokraside çare tükenmez bende sineksavar var toplu katliyam yaptım canem... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 nası yalannnnnn o vakit ben nası yaşıyom Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 sineksavara bağışıklığın olmasın canem önceki hayatında bi sinek olabilirsin ama geçti canem artık korkma Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 iyide sen niye gülüyon sinek kardeş sen ne zamandır ilaçlarını almıyon Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 bikerem ben bi bal arısıyım mevsim kış malum konacak çiçek bulamadım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 nihayet itiraf ettin beni taşıyacak çiçek kalmadı demiyoda dimek o yüzden samanlıkta iğneni arıyon Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 heee hatta o yüzden kör kuyularda çakmak çakıyom hem niçün çiçekler benim gibi narin ve tüy kadar hafif bir bal arısını taşıyamasınmış mayıs gelsinde sen görürsün Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 neyi görcem he neyi senin oduna nasıl yapışıvercenimi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 arı düşmanı nolcek Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 sen benim çiçek olduğumu görmedinmi anlamadınmı daha nasııı güzel bir çiçek olduğumu biliyom anlayamazsın tombilik bal arısısın çünkü ay gidiyom ben yeterrr Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Yıllar mı hızlandı yoksa? Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümleler... Vakit geçmek bilmezdi oysa Hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? Akarken biriktir derler ya Kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler... Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddersen Gururdan mı nedendir artık E sen gel kendini alt edersen Evimi ocağımı, yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına, dünyanın batağına Batacağım kadar battım... Meğer herkes tanışıyormuş birgün Mutlaka gerçeğin ta kendisiyle İnsan buna da alışıyormuş İnsan dayanıyormuş bütün gücüyle Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddedersen Gururdan mı nedendir artık Sen gel kendini alt edersen Evimi ocağımı yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına dünyanın batağına Batacağım kadar battım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.