Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 GÜLAY SEVDALI GELİN. AYŞEGÜL GURBET. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 4 Yüz - Salla Anlat hadi en baştan Korkmadan, beni yormadan Ne vardı aklında, uçup gittin bir anda Yanlış olan neydi Sen ve ben iyiydik ters giden ne varsa Konuşalım aramızda Salla salla salla çalkala Yansın benden sonra dünya İster yansın ister dursun Benden sonra tufan kimin umrunda Yep yep yep yep yep yep yep yeep Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 ezginin günlüğü-fayton biz faytona ne zaman bindik en son ne zamannnnnn şapkası sünnet gözleri cennet hocam o zamannnnnn Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 NE KADAR SÖYLESEMDE İNANMAYIN BEN ONU ÇOK SEVDİM AĞLASAMDA GÜLSEMDE YALANDAYIM BELLİ ETMEDİM.... YARALI YÜREK BANA SENİN AŞKIN GEREK ŞİMDİ ONUNLA MUTLUSUN DEMEK GEL GEL GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN BU HALİM SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM ÇOK ÖZLEDİM SENİ ESMER YARİM.... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 gripin-emre sensiz istanbulun içine tükürim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 m.sandal indir aşkımı bedavaa Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 gözyaşlarımız bitti mi sandın-emefö Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın? Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Aşk sakızı mısın? Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... 3x aşk sakızı mısın? Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Nurettin Rencber-Lal-i Reyhan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Korkma kalbim geçer acısı İlk defa mı aşık oldun sen aaaaa Var mı aşkın benle kavgası Sanki ilk kez ağlıyorsun sen Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 tunay bozyiğit-bedesten Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ucum yok bucagım yok saklımdasın ey yar haberin yok yıllar geçti sönmedi ateş yanıyorum ey yar haberin yok... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 emre aydın - gülümse Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 sibel can___aşkımız için Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 İZEL AH YANDIM şarkı sözü Ah yandım ben Allahım Buna can dayanmaz Al onu getir geri bir daha vermeyeyim... Al onu ver bana geri... Yarınlar yok gibi Güneş hiç doğmayacak... O gitti ah gitti Bir daha hiç dönmeyecek... Ah yandım ben allahım Buna can dayanmaz Al onu getir geri bir daha vermeyeyim... Al onu ver bana geri... Son bir daha göreyim gidipte dönmeyeyim... Ah yandım ben allahım Buna can dayanmaz Al onu getir geri bir daha vermeyeyim... Al onu ver bana geri... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 son bir sigara içelim öyle git gideceksen ne olur yavaş iç yavaş iç dönmeyeceksen......... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 mor ve ötesi / kördüğüm kimbilir neler oldu, yeryarıldı herkes hala kibar, parlak kutularda toy mühendisler bozuk ve sahte hep havadisler bu mudur bana reva gördüğün kimseler bilmez bu bir kördüğüm ne ilk ne de son beraber bekledik yaptığımızdan ne kadar emindik Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ucum yok bucagım yok saklımdasın ey yar haberin yok Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 caddelerde rüzgar aklımda aşk var gece yarasında..... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 sarkı demeyelim ezgi diyelim ezginin günlüğü-bahçedeki sandal ve yine kapanmayan yara Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir....... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 nesın emru nevruze cano ledbı ceclo pıruze lıvey latı merencın cano cejnı gıstı ruhuze aynur dogan nesrın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.