Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl whitney hustın bacımız bizlere wanna be startin something diyor
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl Alien Ant Farm - Smooth Criminal hehe cocuk ne dans ediyo aynı bizim faik abi
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl Don't Stop 'Til You Get Enough yaw emel sayın gibim klip yapmıslar böyle kristalli felan Gala tv sankim
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl Cadım şarkımızı dinliyorum yine ve sana armağan ederek gidiyorum iyi geceler bidenem Allah rahatlık versin Mustafa Ceceli/unutmadım unutmadım, unutamam kara sevdam merak etme yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sende pişmanmıyım, asla, güzelleştim yasla sevmedim mi sevdim evet, senden sonra ihtirasla ama benim ciğerim yanar ten oyalanır can kanar iki gözüm iki çeşme haberin yok içerime içerime akar unutmadım, unutamam kara sevdam merak etme yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sende
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl ne kadar benziyoruz birbirimize..biliyordum bu şarkıyı en az benim kadar seviceğini..teşekkür ederim bidenem iyi geceler..
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Duracağım burada Gidişini seyredeceğim Kıpırtısız, sakin gibi görüneceğim Kavgasız olacak, fırtınasız olacak Saçma sapan olacak Organlarım birbirine vuracak Arkandan sessiz bakacağım Ben yine salağı oynayacağım... Gönlüme bir kor düşer Gitme öyle zamansız Önce hayaller biter Yanar külsüz dumansız Baharlar hiç gelmez Mevsim hep kış olur Günlerime güneş doğmaz Hislerim uyur Dilimden hiç düşmez Adın hasret olur Yüreğimde sızı dinmez Gülmek güç olur Ayrılıklar yara açar yara üstüne Yağmur ağlar sensizliğe iç çekişime Sensiz olmaz bu yerlerde dünya dar olur Eğer gidersen bu aşka çok yazık olur gittin hayaller yandı kül yok duman yok hiç hiç bişey yokkk
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl Ezberledim hepisini....ee ne yaparsın ev müslümcülerle dolu olunca ya huyundan ya suyundan....
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl Zorla deil ben seviyorum müslüm gürses cengiz kurtoğlu şimdi Etkin dinliyorum .....
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Sanatçı: No Doubt Albüm: Tragic Kingdom Besteci: Erıc Stefani DONT SPEAK
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.