Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Bu görünenler gerçek değil Bu sözler doğruyu söylemiyor Ne sen özgür, ne ben özgür Kimse kendini sevmiyor Bu kavgalar kavga değil Seve seve uğruna ölünmüyor Aşksızlıktan perişan Yüreğin sancısı dinmiyor Başkalarına göre herşey a canım Ah küstürüyorlar yine aşkı ben göze aldım reddiyeleri bak Sendeki sureti, bendeki aslı İster gel ister gelme Sevdam beni terk etmez İster sev ister sevme farketmez
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Sert caddeler ve sokaklar Ters bakma bana o kadar Senin tayfan getto lardan ... anlar Hadi moruk beş ver Senin gangsta olduğunu yemezler Köln Kalk cordon sport ceketler German dream, biz Almanya da kudurduk Hapiste kardeşlerimizle uçurtmalar uçurduk Semt Semt Sokak Killer kolum grambranx sokakta bu iste sana bang bang Al bu işte sana benden tokat
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl ......... Sevdim seni sevmiyorsun Aşka kıymet vermiyorsun Vefa nedir bilmiyorsun Cennet olsam cehennemsin Günahtan gayri nemsin Maksat ayrı yürek ayrı Anladım anladım bitsin Anladım benim degilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim degilsin.. Gülün olsam soldurursun Kulun olsam öldürürsün Yarin olsam kandırırsın Başım öne egdirirsin Beni ele güldürürsün Yol tek olsa hedef ayrı Anladım anladım bitsin Anladım benim degilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim degilsin.. Onur Şan - Anladım
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl Enerjimi beton altında yatan topraktan alırım Sol kolumla blok eder, sağ yumruğumla sallarım Parlarım geceleri gettoya bir yıldız gibi Yine de polisler şüpheli diyor bana İmajım hırsız tipi Karakafayım demek burda gangstar olmak şart Biz anlatalım sen dinle Yanlış doğruyu tart
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl Yazar insafa gel al yanına yaşıyorsam aşk sebebim ödedim düşeni payına dön gel affettim
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl outkast- hey ya :D bu şarkı suanda beni takip eden tüm dinleyicilerime gelsin
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl kım bu gozlerındekı yabancı yaralar benı yuregımden hanı sen olacaktın yalancı basımın tacı yıldız tılbe ıbrahım tatlıses
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl Yazar kım bu gozlerındekı yabancıyaralar benı yuregımden hanı sen olacaktın yalancı basımın tacı yıldız tılbe ıbrahım tatlıses senden gördüm bende açtım şimdi bu şarkıyı uzun zamandır dinlememiştim
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl ezelden beri (feat . crack baba) su crack baba isim tamlamasına bayıldım yaw
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl Düriyemin güğümleri kalaylı ahhhh kalaylııı Düriyenin güğümleri için linki tıklamanız yeterli Link
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.