Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 17 yıl Tanburi Celali Efendiden Şu an gitme leylam ördekler göç etmeden adlı nihavent makamının en nadide örneklerinden biri olan şarkısını hicazen rasklar eşliğinde yaad ediyorum efendim :) Ben ne yazdım ya !!
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl Yazar hangi rüzgar attı seni niye döndünki geri kimseler seni sevmedimi umduğun gibi deli deli .....
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Olmuyor birtanem, olmuyor Yüreğinden uzaklarda çaresiz Sen canımın parçası, alnımın yazısı Yoksun, nasıl yaşarım ben sensiz
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl bana ölümü hatırlatan şarkıyı dinliyorum... her kelime yalan, her yürek vefasız can üzgün perişan, can suskun kararsız çek git diyor şeytan, git sessiz sedasız ve gittiğin zaman sanmaki ağlayıp sızlarlar ardından ben bu dünyadan dosttan düşmandan aldım payımı gidiyorum günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum gitgide yüreğime, ince bir sızı girse, gizli bir ateş beni yaksada, gidiyorum ben bu hayattan aşktan sevdadan aldım payımı gidiyorum günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum her duygu yıpranmış, her bakış anlamsız, can bıkmış usanmış, can çökmüş, sabahsız... çek git diyor şeytan, git sessiz sedasız ve gittiğin zaman sanmaki bir kal diyen çıkar ardından... Yonca Lodi
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl hasılatı iyi ettin bakıyorum yat hadi uykusuz kalma dayanamam müslüm - adını sen koy
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl yatma o zaman zaten sahura ne kaldı canımmm ibrahim erkal - şarkı sözünü bilmiyorum
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl Yazar hollywood kızlari hepsi hikaye benim gibi var mı, gösterin bir tane hiçbi' şey yapmasam da tarih beni yazar takılıp düşersem olucak o da nazar ooo olcak o da nazar ooo olcak o da nazar o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.