Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 hoşgeldin kleo Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Ya neler oluyor burda Taurus abim keki fırına verip yakmış Sedat yoğun bir duygu trafiğine girip forumu bırakmayı düşünmüş Kleo da aynen Ben nerdeydim bütün bunlar olurken Ama gidemediklerine ve hala bizimle olduklarına çok sevindim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Kalmana çok sevindim Kleo.. her ne kadar fazla paylaşımımız olmasa da sen tanıdığım kadarıyla espri yeteneği fazlaca gelişmiş ve insancıl bir kişiliksin..ve burda güzel bir renksin..bu vesileyle seninle ilgili duygu ve düşüncelerimi paylaşmama neden oldu bu olay.. kendine iyi bak.. teşekkür ederim diloş..... hoşgeldin kleo hoş buldum egzo.... Kleo da aynen Ben nerdeydim bütün bunlar olurken Ama gidemediklerine ve hala bizimle olduklarına çok sevindim uyuma kıs...... sevinmene sevindim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 yaz okulum bitti sonunda bende geldim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.