Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Daha önce Basın Açıklaması adı altında bir topic açmıştım, şimdi aradım bulamadım..

Onun yerine bu topici açıyorum..

Adı Basın Açıklaması değil Forum Açıklaması oldu, çünkü açıklama yapacağımız muhataplarımız basın değil forum üyeleridir..

Bu topicde açıklamak istediğiniz, ancak uygun topic bulamadığınız önemli yada önemsiz açıklamalarınızı yazabilirsiniz..

İlk açıklama benden ve önemli bir açıklama..!!

Forumun bazı yerlerinde Layla dan bahsettim çiçek verdim övgülerde bulundum, gerçi birini almıştıda..

Oradaki Leyla, Leyla24 yada LeylaM değildir..

LeylaM sadece hemşerimdir ve çok taktir ettiğim dürüst ahlaklı bir bayandır..

Bilginize..

• Cevaplar 53
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

gene bişeler mi karıştırdın ne üstteki :lol:

neyse bende bi açıklama yapiyim ilk nickimden itibaren solim tanımayanlar çıkıo ilk nickim elektro777 idi :D

(biliorum artık herkes bilio ama dedim bari topic işlesin :grin: )

• 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşlarım;

Sanırım demir alma vaktim geldi bu limandan..Tam karar vermedim ama bir süre aranızda olmayacağım.Dolayısıyla diğer karakterlerimde olmayacak.Bana layık gördüğünüz lakaplarım (dede,abi,amca,dayı..) ile ''Taurusmutis'',atımız ''Düldül'',köpeğimiz ''Puik'',Mısır'ın kokusu ''Anubis'',Sedoş'cuğumu keklediğim ''Sermin'',ortalığı karıştıran ''Yalan Makinası'',eskilerden bir adet ''Ramazan Davulcusu'',adını andığınızda karşınıza çıkan ''Herkes'' adına bana arkadaşlık eden tüm dostlarıma teşekkür ederim..:clover:

Neyse eğlenmeye devam,sevgiyle kalın..:clover:

Gönderi tarihi:
Sevgili arkadaşlarım;

Sanırım demir alma vaktim geldi bu limandan..Tam karar vermedim ama bir süre aranızda olmayacağım.Dolayısıyla diğer karakterlerimde olmayacak.Bana layık gördüğünüz lakaplarım (dede,abi,amca,dayı..) ile ''Taurusmutis'',atımız ''Düldül'',köpeğimiz ''Puik'',Mısır'ın kokusu ''Anubis'',Sedoş'cuğumu keklediğim ''Sermin'',ortalığı karıştıran ''Yalan Makinası'',eskilerden bir adet ''Ramazan Davulcusu'',adını andığınızda karşınıza çıkan ''Herkes'' adına bana arkadaşlık eden tüm dostlarıma teşekkür ederim..:clover:

Neyse eğlenmeye devam,sevgiyle kalın..:clover:

Gitmemelisin Taurus.. :angry:

Üzme arkadaşını üzme bizleri..

Gönderi tarihi:
Sevgili arkadaşlarım;

Sanırım demir alma vaktim geldi bu limandan..Tam karar vermedim ama bir süre aranızda olmayacağım.Dolayısıyla diğer karakterlerimde olmayacak.Bana layık gördüğünüz lakaplarım (dede,abi,amca,dayı..) ile ''Taurusmutis'',atımız ''Düldül'',köpeğimiz ''Puik'',Mısır'ın kokusu ''Anubis'',Sedoş'cuğumu keklediğim ''Sermin'',ortalığı karıştıran ''Yalan Makinası'',eskilerden bir adet ''Ramazan Davulcusu'',adını andığınızda karşınıza çıkan ''Herkes'' adına bana arkadaşlık eden tüm dostlarıma teşekkür ederim.. :clover:

Neyse eğlenmeye devam,sevgiyle kalın.. :clover:

zaten bir süre burada olamayacağım demişsin.bunun senin için faydalı olacağını düşünüyorsan iyi olur.çünkü önemli olan senin iyi olman canım benim :clover:

ben de seneye burada olamayacağım,çünkü yeni okulumda 1.sınıf verdiler.artık pcde oturacak zamanım ve halim kalmıyacak sanırım :(

Gönderi tarihi:
Sevgili arkadaşlarım;

Sanırım demir alma vaktim geldi bu limandan..Tam karar vermedim ama bir süre aranızda olmayacağım.Dolayısıyla diğer karakterlerimde olmayacak.Bana layık gördüğünüz lakaplarım (dede,abi,amca,dayı..) ile ''Taurusmutis'',atımız ''Düldül'',köpeğimiz ''Puik'',Mısır'ın kokusu ''Anubis'',Sedoş'cuğumu keklediğim ''Sermin'',ortalığı karıştıran ''Yalan Makinası'',eskilerden bir adet ''Ramazan Davulcusu'',adını andığınızda karşınıza çıkan ''Herkes'' adına bana arkadaşlık eden tüm dostlarıma teşekkür ederim.. :clover:

Neyse eğlenmeye devam,sevgiyle kalın.. :clover:

şimdi pirincin taşını ayıkla bakalım,bı soda veremmi canım benim :P senden daha iyi performans beklıyorum cık cık olmadı gene.

Gönderi tarihi:

bende bişe açıklayayım bari.

keskinkalem sadece arkadaşımdır.bı ara sevgili gibi davrandık amacım taurusu keklemekdi dünya gözüyle, ama yemedi tabi,gerçi biara yer gibi oldu o ayrı :w00t:

Gönderi tarihi:

yanı benı keklıcen dıye mılletın duygularıyla oynuyosun,herkes sana öm attı demi gıtme dıye.

bence topluca saldırın taurusa :devil: koca adamsın uslan evladım bıraz

Gönderi tarihi:
yanı benı keklıcen dıye mılletın duygularıyla oynuyosun,herkes sana öm attı demi gıtme dıye.

bence topluca saldırın taurusa :devil: koca adamsın uslan evladım bıraz

Başta Sevgili Sedat,Cloud ve Leyla olmak üzere,tüm arkadaşlarımdan bu şaka için özür dilerim..:blushing:

Amacım Sedoş'u keklemekti ama ruhsuz davranıp arkandayım,fikrini destekliyorum demekle yetindi yaw..:w00t::D Sonuç olarak kekimi yemedi ama bizde malzeme bol,kalıp çok.Elbet ona uygun bir kek yaparız..

Tekrar özür dilerim arkadaşlar..:blushing:

NOT:Valla bi gidicem dedim,hemen ÖM ile tanımadığım bir arkadaştan başka foruma davet geldi..İzleniyoruz,bilginize..;)

Gönderi tarihi:

NOT:Valla bi gidicem dedim,hemen ÖM ile tanımadığım bir arkadaştan başka foruma davet geldi..İzleniyoruz,bilginize.. ;)

:w00t:ne alaka bana da geldi :P

Gönderi tarihi:
Başta Sevgili Sedat,Cloud ve Leyla olmak üzere,tüm arkadaşlarımdan bu şaka için özür dilerim..:blushing:

Amacım Sedoş'u keklemekti ama ruhsuz davranıp arkandayım,fikrini destekliyorum demekle yetindi yaw..:w00t::D Sonuç olarak kekimi yemedi ama bizde malzeme bol,kalıp çok.Elbet ona uygun bir kek yaparız..

NOT:Valla bi gidicem dedim,hemen ÖM ile tanımadığım bir arkadaştan başka foruma davet geldi..İzleniyoruz,bilginize..;)

:blink::w00t: o mesaj banada geldi..toplu firar isteniyor zannımca..

Gönderi tarihi:

Bak seeeen..<_< Ben demesem,kimse demeyecek ama..Sevgili Admin'imiz;Bunlar tüymeye niyetli haberin olsun..:w00t::D

Sedoş;Eflatun arayüze benim imzam uymuyo canem..:closedeyes: Benimki en güzel ''Çöl ve Biz'de izlenebiliyor..:)

Gönderi tarihi:
Bak seeeen.. <_< Ben demesem,kimse demeyecek ama..Sevgili Admin'imiz;Bunlar tüymeye niyetli haberin olsun.. :w00t::D

Sedoş;Eflatun arayüze benim imzam uymuyo canem.. :closedeyes: Benimki en güzel ''Çöl ve Biz'de izlenebiliyor.. :)

benımde çöl ve bız.ama sen mor oldun o bakımdan felan filan işde anla :P

Gönderi tarihi:

Estağfirullah abicim :P güzel kekti,ben yedim,Sedoş kaçırdı,ağzının tadını bilmiyor yaw :P

O mesaj bana da geldi bu arada :D

Gönderi tarihi:

Taurus,ben de yedim kek...Çok üzüldüm,neyse ki sonlara doğru anladım.Var ya o öm bana da geldi,gittim o foruma ben de,nezaket ziyareti yaptım.

Sen olmazsan forum yarım kalır,bi daa şakasını bile yapma tamam mı ablasının?

Gönderi tarihi:
Estağfirullah abicim :P güzel kekti,ben yedim,Sedoş kaçırdı,ağzının tadını bilmiyor yaw :P

O mesaj bana da geldi bu arada :D

Yok yok..!! Ağzının tadını bilmediğinden değil,öğk dedi artık kek yemekten de ondan..:w00t::D

Taurus,ben de yedim kek...Çok üzüldüm,neyse ki sonlara doğru anladım.Var ya o öm bana da geldi,gittim o foruma ben de,nezaket ziyareti yaptım.

Sen olmazsan forum yarım kalır,bi daa şakasını bile yapma tamam mı ablasının?

Estağfurullah ablacım.Ben neyim ki forumun yarısını oluşturayım..:blushing: Ayrıca bukadar yayılacağını farketsem yapmazdım,senden de özür dilerim abla..:clover:

Gönderi tarihi:

Banada geldi aynı davet ama kuzen olmadığımızdan standartlara pek uymuyoruz gibime geldi de........ :lol::D

Gönderi tarihi:
Bak seeeen..<_< Ben demesem,kimse demeyecek ama..Sevgili Admin'imiz;Bunlar tüymeye niyetli haberin olsun..:w00t::D

Sedoş;Eflatun arayüze benim imzam uymuyo canem..:closedeyes: Benimki en güzel ''Çöl ve Biz'de izlenebiliyor..:)

öyle değil de ilk iletinin davet amaçlı olması yeterince açıktı zaten..Uzun zamandır tanışıyoruz benim diğer adresi yeni öğrendin sen sanırım:)) :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.