Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Adam çaresiz yanındaki kadına sıkı tutun diyerek ağaca vurur ve araç mecburen durur ama...........? Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 adamın kafası yarılır.kadınsa Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Bayılmıştır ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştır adam yavaşca arabadan iner ve kadını dışarı çıkartır ....... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 kadın adam yaşıyomu diye nabzına bakar..... Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 KADIN DAHA FAZLA DAYANAMAZ VE ADAMI BU KADAR ZORLU SAATLER SONRA İÇİ ACIYARAK AFFEDER.SARIRLIR. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 zeynep bayılan adam değil hayatım kadın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 hehehe karıştırmışım :) Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 haklısın zeynep affeder ve mutlu son oh beaaa amma uzun hikaye oldu buda en sonunda bitti hep monalisanın başının altından çıkıyor bunlar :) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 ya bıttımı bu hıkaye bıtmesın ama Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Peki ala sen istedin zeynep hadi bakalım devam.!!!!! Adam kaçan balık kovalanır hesabı bu sefer kendi kendine kapris yapar ve sen affetmiş olabilirsin ama artık ben seni affedemem der az kalsın senin yüzünden ölecektik der...Baştan beni dinlem,iş olsaydın bunların hiç biri başımıza gelmiyecekti der ve .......? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 kadına bağırmağa başlar kadında ağlar çünkü kazanın etkısıyle bi şok vardır üzerinde hala........ Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 kadına bağırmağa başlar kadında ağlar çünkü kazanın etkısıyle bi şok vardır üzerinde hala........ Adam kadının ağlamasından oldukça etkilenir ve onu teselli etmeye başlar yeniden birlikte olabileceklerini her şeyin yeniden güzel olacağını söyler ona ve onu sıkıca sararak evie doğru yola koyulur ama tam o sırada kadının sevgilisi ile karşılaşırlar tesadüf eseri ordan geçerken görmüştür kadın bir anda çığlıklar atarak sevgilisine doğru koşmaya başlar( Ne alakaysa ) Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 kadın ölümden döndük ölüme atlıyorum sanırım deyip sevgilisi onu gebertmesin diye (durumu kurtarmak için)atlar sevgilisinin kollarına bu adam beni kaçırdııııııııııııııııııııı( ne dengesiz kadın) Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Ya hakkatten canım senin hatırın olmasa bu karıyla ( ) muhattap bile olmıcam ama neyse adamın kollarına atlar ama adam onu şiddetle geri iterek ne yüzle bana sarılıyorsun bunu beni aldatırken düşünseydin der..... sanırım o adamla görünce öyle sanmış Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Ya hakkatten canım senin hatırın olmasa bu karıyla ( ) muhattap bile olmıcam ama neyse adamın kollarına atlar ama adam onu şiddetle geri iterek ne yüzle bana sarılıyorsun bunu beni aldatırken düşünseydin der..... sanırım o adamla görünce öyle sanmış benim hatrım içinmi ? çekiştirmissin ama beni sevgili zeyneppee adamdan yüz bulamayınca kadın da öbür adamın kollarına atlamışşşşşşş ))))))****** şeyy Alıntı
Φ cici05 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 iki dakkada sattın beni ******* ka...k!!!! der ve her zaman arabada hazır bulundurduğu levyeyi kaptığı gibi üzerlerine yürür.adamın gözü dönmüştür artık.kadının sevgilisi de hiç boş değildir hani. oda bu tehtide karşı silahını çeker. _yaklaşma !!!yoksa vururum. _erkeksen vur bakalım _yapma n'olursunuz ben ikinizide seviyorum. _bu elindeki levyeyle bişeymi yapacağını sanıyorsun.düdük makarnası _senin elindeki silahtan daha etkilidir onu sıkacak yürek mi var sende takoz!!! _durun yapmayın allah aşkına kadının yalvarmaları boşunadır ikisininde gözünü artık kan bürümüştür.(sanki uğrunda ölünecek kadın varmış gibi) Alıntı
Φ zahara Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 -durun yapmayin..ben hamileyim üstelik hanginizin babasi oldugunu bilmiyorum...... der ve iki adamda donar kalir.... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Adamlar büyük bir şaşkınlık içerisinde birbirlerine bakarken,birden büyük bir gürültüyle irkilirler gürültünün nedeni oradan .....? Alıntı
Φ zahara Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 gecen bir at arabasinin kadina carptigini görürler.... Alıntı
Φ zahara Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 -Aman Allahim , -iyimisin sen , -birseyin yok degilmi. -hayir sadece carpti sandim kendimi reflex olarak yere attim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 refleks mi???görürsün sen şimdi diye bi tokat atar Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 tokat ,sanki yüzüne atılmış ,bir avuç gül yaprağı hissi uyandırmıştı genç adamın kalbinde Alıntı
Φ BİLGİ KURDU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 anında orda bir romantizim oluşur vede..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.