Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 1 kullanıcı bugün doğum gününü kutluyor! ErdalAktaş(39) Abicim doğum günün kutlu olsun Allah nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler geçirmeni nasip etsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Doğum günün kutlu olsun Erdal abi...Nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 dogum gununuzu kutlar ıyı bır yıl gecırmenız dılegıyle Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Sevgili şiir dostu rahatsızlıgımdan dolayı neyazık ki sizinde dogum gününüzü rötaylı kutlamış oldum...ama geçte olsa önem verdigimiz aranma ihtiyacı duydugumuz,hatırlansaydım dedigimiz anları birilerinin anımsaması geçte olsa mutlu edecegini düşünenlerdenim....Şiir okuyabilmek,yazmak!!bana göre bakmakla görmek gibi yani herkese has birşey degil....Nice yıllara diyor yaşamak,yapmak istediginiz tüm şeyleri yaşamak istediginiz süre zarfında gerçekleştirmeniz dilegi ile...... DEKORLAR Ne kadar ufuk değişsekte Yürekte ahenksizlik kalan Kişiler kişiler kişiler Bütün bu saçmalıklar içinde Sadece dekoru bize kalan O alıp hep eve getirirdi Aptal ve yobaz olanları Okurdum tembelce uzaklaşmayı Mevsimden kaçan bir gün gibi Sadece dekoru bize kalan Ne kadar balık değişsekte Bütün sulardır tatlı olan Bütün gözyaşları buharlaşan Aylar geçip skor yazan Sadece dekoru bize kalan Ne kadar hapishane değişsekte Ruhumuz ve bedenimiz taşınan Aylar geçip skor yazan Bu kadar ********* ihanetteler Ateşler ve esinlikler Sadece dekoru bize kalan Kalp bu ekmek gibi kırdığımız Sığırcık kuşları onu gagalayan Gitmeliydim kalmak oldu hatamız Meşalenin son ışığından Sadece dekoru bize kalan Alıntı... Hoş bence......nice yıllar............... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 1 kullanıcı bugün doğum gününü kutluyor!ErdalAktaş(39) Abicim doğum günün kutlu olsun Allah nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler geçirmeni nasip etsin *** MINEU.... size nasil teşekkür etsem bilemiyorum.. ** Bu kadarmı kasvetin ey gece, Hadi örtsene beni... Ne o yetmiyormu karanlıkların yoksa? Korkmuyorum artık senden gel... Gel gücün yeterse, Yıldızlarını üzerime ser... sevgi ve saygı sunuyorum size.. çok mutlu ettiniz beni.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Doğum günün kutlu olsun Erdal abi...Nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte... ** Degerli arkadasim..Gece Yağmuru.. teşekkür ederim. ** ne vakit sonbahar'a düşsem,bir hüzün demeti denizden çıkıp benimle dans edecekmiş gibi geliyor.Bu yüzden sonbahar'a ait bütün sevdaları maviye boyuyorum..mavinin adı sonbahardır artık.. SAYGILAR. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Sevgili şiir dostu rahatsızlıgımdan dolayı neyazık ki sizinde dogum gününüzü rötaylı kutlamış oldum...ama geçte olsa önem verdigimiz aranma ihtiyacı duydugumuz,hatırlansaydım dedigimiz anları birilerinin anımsaması geçte olsa mutlu edecegini düşünenlerdenim....Şiir okuyabilmek,yazmak!!bana göre bakmakla görmek gibi yani herkese has birşey degil....Nice yıllara diyor yaşamak,yapmak istediginiz tüm şeyleri yaşamak istediginiz süre zarfında gerçekleştirmeniz dilegi ile...... DEKORLAR Ne kadar ufuk değişsekte Yürekte ahenksizlik kalan Kişiler kişiler kişiler Bütün bu saçmalıklar içinde Sadece dekoru bize kalan O alıp hep eve getirirdi Aptal ve yobaz olanları Okurdum tembelce uzaklaşmayı Mevsimden kaçan bir gün gibi Sadece dekoru bize kalan Ne kadar balık değişsekte Bütün sulardır tatlı olan Bütün gözyaşları buharlaşan Aylar geçip skor yazan Sadece dekoru bize kalan Ne kadar hapishane değişsekte Ruhumuz ve bedenimiz taşınan Aylar geçip skor yazan Bu kadar ********* ihanetteler Ateşler ve esinlikler Sadece dekoru bize kalan Kalp bu ekmek gibi kırdığımız Sığırcık kuşları onu gagalayan Gitmeliydim kalmak oldu hatamız Meşalenin son ışığından Sadece dekoru bize kalan Alıntı... Hoş bence......nice yıllar............... ******* Sevgili şiir dostu... size geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum kabul ederseniz.. benim icin bu güzel şiiri secerek duygulandırdınız benii. gercekten hoş bencede.. *** üstat, beni müsait bir şiirde indir... bugün bir şiir bile uğramadı yanıma sana uğradı mı bilmiyorum pencere kenarında yağmuru seyrettik yalnızlığımla, balkona astığımız düşlerimizi içeri aldıktan sonra Saygılar..efendim. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 dogum gununuzu kutlar ıyı bır yıl gecırmenız dılegıyle *** ** bursercan.. teşekkür ederim ilginize.. saygılar.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 mutlu yıllar *Teşekkür ederim. sardunyam Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 *******Sevgili şiir dostu... size geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum kabul ederseniz.. benim icin bu güzel şiiri secerek duygulandırdınız benii. gercekten hoş bencede.. *** üstat, beni müsait bir şiirde indir... bugün bir şiir bile uğramadı yanıma sana uğradı mı bilmiyorum pencere kenarında yağmuru seyrettik yalnızlığımla, balkona astığımız düşlerimizi içeri aldıktan sonra Saygılar..efendim. Teşekkür ederim(dip not tadındaki şiir için)..........begenmenize sevindim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.