Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl az önce e-mail yolu ile ileti gönderilmis bir arkadasa Bir haftalik bebek icin acil kan aranmaktadir diye bana verilen bilgiler ise.. B Rh- negatif Tel: 0538 305 5967 Türkiye de bulunan arkadaslar ilgilenirseniz sevinirim simdiden tesekkürler
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl az önce e-mail yolu ile ileti gönderilmis bir arkadasa SELAM ARKADASLAR KAN ARANAN UFAK KARDEŞİMİZE KAN BULUNMUSTUR BANA COK YAKIN OLDUĞU İÇİN BEN GÖREVİMİ YAPTIM İLGİNİZE TESEKKÜR EDERİM .... BENİM KANIM TUTMUYOR AMA ARKADASIMI GÖTÜRDÜM 1 ÜNİTE KAN ALINDI .... MELONS... Bir haftalik bebek icin acil kan aranmaktadir diye bana verilen bilgiler ise.. B Rh- negatif Tel: 0538 305 5967 Türkiye de bulunan arkadaslar ilgilenirseniz sevinirim simdiden tesekkürler
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl haberi veren sendin melonss, güzel bir sonuca vardiran yine sen oldun... sagol insallah en kisa zaman da da iyilesir kendisi ve yuvasina tekrar döner saygilar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.