Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 18 yıl Yüzyilin büyük adami olarak secilen Atatürk'ün heykelinin;Roma belediyesi tarafindan Romada bir parka dikilmek istenmesinin ardindan Ermeni Diasporasi müthis bir baski ile bunun önüne gecmeye calismaktadir.Her Türk'ün görevi Atatürk'e sahip cikmak olmalidir,tabiiki Atatürkcülerden bahsediyorum.Roma belediyesine gönderecegimiz E-postalarla bizde agirligimizi koymaliyiz. saygilarla *[email protected]
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 18 yıl Ben şuna da dikkat çekmek istiyorum: Bu Ermeni yükselişi nedir ya; sırf destekle bunu yapamazlar; çöküyorlar resmen Avrupa'nın üzerine...
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Bu Ermeni yükselisi maalesef bizi 50 yildir yöneten iktidarlarin Türkiyenin cikarlarini ön plana cikaracak dis politikalardan uzak olmalarindandir. Ermeniler sözde soykirim kitaplari ile ugrasirken bizim aydin yazar ve tarihcilerimiz siyasetle ugrasiyordular. Ermeniler tarihte olmayan bir seyi tarih yaparken,bizim yönetimlerimiz ve tarihcilerimiz bu olmayan seyin yalan oldugunu dünyaya ispat edebilecek bilimsel calismalara tenezzül dahi etmediler.Hep yumurta dayandiginda,*Iliskiler bozulur*gibi gözdaglari ile olayi gecistirip sonrada bir dahaki yumurtanin dayanmasini beklemeye basladilar. Tabiiki Ermeniler yükselecek,cünkü Ermeniler hem Ermenistan hem Ermeni hALKI icin siyaset yapiyorlar bizde ise dinli dinsiz türban ve laiklik üzerine siyaser yapiliyor aradaki tek fark budur. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.