Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Bir ülkenin birlik ve bütünlügü tehlikede ise,bu tehlikenin karsisina gecmek icin bütün yurtseverlerin elbirligi yapmasi gerekir.kurtulus savasimizi böyle verdik.Ne destanlar yazildi o savasta,ne yigitler topraga karisti,yedi düvelin karsisinda tek yumruktuk.Neden bu zorluklara katlandik?Bagimsizligimiz icin degilmiydi?Namusumuz icin degilmiydi?Ezanlar icin degilmiydi?Bayrak icin degilmiydi?Emperyalizme karsi bir ulusun dikilmesi degilmiydi osavas?Peki ne kaldi geriye o savastan? Unutmamamiz lazim,baska bir Türkiye yoktur ve bizim o kurtulus savasimizda ki birlik ve bütünlügümüze simdi daha fazla ihtiyac duymaktayiz.Kimse kendini kandirmasin,düsman artik icimizde bagrimizda sirtimizdadir.Ve hergecen gün Türkiyenin ve Türk ulusunun aleyhinedir ve her gelecek gün yine Türkiyenin ve Türk ulusunun aleyhinedir.Eger biz birlik ve bütünlügümüzü kendi kendimize saglayamazsak kimse bize bu birligi hediye etmeyecektir. Sag ve Sol, Bir vücudun hem sagi hemde solu vardir,sagi olmayan vücut yarimdir solu olmayan vücudta sagi olmayan vücud gibidir.Sagimizla solumuzla biz bir ulus olabilmeliyiz eger olamazsak Türkiyemizin gelecegini pek parlak görmüyorum,kimse beni karamsarlikla suclamasin ama görünen köy klavuz istemez. Birakalim artik partizanligi,Türkiye elden giderse bugün savundugunuz partilerin hicbirisi onu geri getiremez hele AKP asla geri getirmez. Gelin birlik olalim,olmak zorunda oldugumuzu anlayalim gec olmadan! Bakiniz bu forumlarda terör örgütünün yandaslari artik Türkiyeye Türk ulusuna meydan okuyorlar,biz birlik olmaz isek olamaz isek inanin o meydan okumalar forumlardan cikip artik sokaklara ve caddelere dökülecektir. Birakalim emperyalizmin pesinde kosmayi ve kosanlara alkis tutup yalakalik yapmayi.Birakalim demokrasiyi arac veya tramvay olarak kullananlarin AB ve ABD cikarlari icin ülkesinin cikarlarini hice sayanlarla ülkesinin rejimi ile kavga edenlerle ayni saflarda olmayi. TSK Türk ulusunun ordusudur,hatalari ve sevaplari ile bizim kardeslerimiz,cocuklarimizdir.Onlarin üzerinden baskalarinin hesaplarina calisanlara meydan vermeyelim.Yarin ülkemize birseyler olursa ön saflarda bizleri ve ülkemizi savunacak olan yine onlar olacaktir,onlarin ülke yararina yaptiklarini demokrasiyi arac olarak görenlerin maksatli saldirilarina destek vererek yanlis degerlendirmeyelim. Türkiye icin kimin kalbi carpiyorsa Türkiyeyi bizlere emanet edenlere kim layik olabiliyorsa birlik olmalidirlar,bunun baska bir alternatifi yoktur. saygilarla
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl sağ ve sol,günlük hayatta kullandığımız basit iki kelime.bir bakmışsınız kelimeler zaman içerisinde olaylara,insanlara göre nasıl farklı anlamlar kazanmış.öyle bir hale gelmiş ki içimize,düşüncemize işlemiz.peki bu sağ ve soldaki insanlar kimler aynı toprakta aynı ülkede yaşayan aynı kültürü yaşatmaya çalışan bizleriz.aslında yanlış bir çizgideyiz.kendi içerimizde ayrımlar oluşturmuşuz.ne sağ ne sol sonuçta birileri başa gelecekse; ülkemizi başkalarına toprak kaybına uğratır gibi vermesin.madem kaynağımız bol,kültürümüz tartışılmaz pek tabi bu da bizim gücümüz,artık sağı da solu da tek vücut halinde cumhriyetin ve ilkelerimizin izinde giderek birleştirelim.başka TÜRKİYE yok
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl bütün problem şu ki bizim halkımız hala düşüncesini açıklalayan insanlara bile saldırma eğilimindeler ben asla türk ve türkiye karşıtı olmamama ve bu yönde yazılar yazmamama rağmen bena bu site aracılığya sırf kürt olduğum ve kürtlerinde bu ülke üzerinde hakları olduğunu savunduğum için tehdit e-mailleri geldi ben asla bu tür şeylerle yılmama ama böyle şeyler beni çok derinden yaralıyor yazık bu ülkeye insanlarımıza çocuklarımıza ne olur bir orta yol bulalım bu cahillerin eline bırakmayalım yoksa korkarımki dedelerimizin mirası bu ülke çok kötü günler görecek.Beni tehdit etme cürretini gösterenler bana birşey olursa arkamdakilere kin kalacağını onların yanlış bir davranışının diğerlerinde kin bırakacağını ve bu şekilde kısır bir döngü süreceğini düşünemeyecek kadar cahil olmalılar neyse ben onlara kızmıyorum bu kör ırkçılığa kızıyorum NE OLUR BU ÜLKE EDİRNEDEN HAKKARİYE HEPİMİZİN SAĞCININDA SOLCUNUNDA TÜRKÜNDE KÜRTÜNDE....
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar bütün problem şu ki bizim halkımız hala düşüncesini açıklalayan insanlara bile saldırma eğilimindeler ben asla türk ve türkiye karşıtı olmamama ve bu yönde yazılar yazmamama rağmen bena bu site aracılığya sırf kürt olduğum ve kürtlerinde bu ülke üzerinde hakları olduğunu savunduğum için tehdit e-mailleri geldi ben asla bu tür şeylerle yılmama ama böyle şeyler beni çok derinden yaralıyor yazık bu ülkeye insanlarımıza çocuklarımıza ne olur bir orta yol bulalım bu cahillerin eline bırakmayalım yoksa korkarımki dedelerimizin mirası bu ülke çok kötü günler görecek.Beni tehdit etme cürretini gösterenler bana birşey olursa arkamdakilere kin kalacağını onların yanlış bir davranışının diğerlerinde kin bırakacağını ve bu şekilde kısır bir döngü süreceğini düşünemeyecek kadar cahil olmalılar neyse ben onlara kızmıyorum bu kör ırkçılığa kızıyorum NE OLUR BU ÜLKE EDİRNEDEN HAKKARİYE HEPİMİZİN SAĞCININDA SOLCUNUNDA TÜRKÜNDE KÜRTÜNDE.... Gercekten böyle düsünüyorsaniz yani yazdiginiz gibi fikirlerinizde ayni ise sizi alkislamaktan baska birsey gelmez elimden,Kürtte Türkte bu ülkenin insanidir Kürtünde Türkünde hakki vardir,önemli olan birbirimize kenetlenerek bu haklarimiza sahip cikabilmektir. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.