Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Merhaba, Eger insanlarin sadece Sözlerine itibar ederseniz çok zarar görürsünüz, kandirilirsiniz, hayal kirikligina ugrarsiniz... Ben bunu defalarca ya$adim... Sonuçta, $unu ögredim: Söylenenlere degil, Davrani$lara itibar etmek $arttir! Neden bu konuya girdim... Her inanç sahibi, "benim dinim Sevgi, Bari$, özgürlük dinidir, en laik dindir. Dinim insana değer verir. İnsanların öldürülmesi taraftarı değildir vb. " iddia eder... HANi?? Nerede SEVGi, nerede BARI$?? BANA DiNiN TEORiSiNi DEGiL, PRATiGiNi GÖSTERiN... Birinin Hirsizlik yaptigini tespit etseniz ve o ki$i "Ben çok Dürüstüm, çok namusluyum" dese, size ne kadar inandirici gelir? Bana Gösterin! Hiristiyanligin, Islamiyetin vs. Bari$ dini oldugunu, eger gösteremiyorsaniz iddialariniz Bo$ çünkü sadece lafta kaliyor! Insanlar, Bir dönem "Komünizm" denen ideolojiyi benimsediler, Teoride Olumlu $eyler vardi ama Pratikte uygulanamazdi, sonuçta bu ideoloji kan kaybetti, tarihe kari$ti... Sanirim ne demek istedigim anla$ildi... Ho$çakalin...
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Hiristiyanligin, Islamiyetin vs. Bari$ dini oldugunu, eger gösteremiyorsaniz iddialariniz Bo$ çünkü sadece lafta kaliyor! Saygılar.
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Bana Gösterin! Hiristiyanligin, Islamiyetin vs. Bari$ dini oldugunu, eger gösteremiyorsaniz iddialariniz Bo$ çünkü sadece lafta kaliyor! Insanlar, Bir dönem "Komünizm" denen ideolojiyi benimsediler, Teoride Olumlu $eyler vardi ama Pratikte uygulanamazdi, sonuçta bu ideoloji kan kaybetti, tarihe kari$ti... Sanirim ne demek istedigim anla$ildi... Ho$çakalin... burda islamiyeti ayrı tutup en son onla ilgili fikrimi sölemek isterim.öncelikle dünya tarihine bakıldığında bile açıkça görünen ve tarihçilerin bile kabul ettiği bir gerçek var ..1400 yıldan beri hristiyanlık olsun yahudilik olsun yada başka din mensupları olsun islamiyete karşı durmuşlardır kabul görememişlerdir ve sonuç olarakta her zaman fırsat kollamışlardır saldırmak için.nitekim günümüzdede görüyoruz ordadoğudaki sorunun ne olduğunu bilmeyecek kadar ***** yoktur burda sınırım .. günümüze bakalım en yakın örnek.. filistinde avuç kadar toprakta tel örgülerle duvarlarla çevrili 4 milyon müslüman ırakta 10 küsür milyon müslüman afganistanda keza durum aynı ..islamiyetten öncede diğer Allah (CC) indirdiği dinlerin başına gelende budur zaten bunları bilmenize rağmen nasıl böyle bir topic açarsınız anlam veremedim küçük yaştaki bir çocuğu getirseniz sorsanız cevabını verirdi size şunuda belirtmemde yarar görüyorum hiçbir islam ülksi başka bir ülkeye dini yüzünden savaş ilan etmez tarihte böyle bir olay olmamıştır..tabiki ülke liderlerini bir ülke insanlarıyla aynı kefeye koymamanızı umarım!! bir ayetlerle bitirmek istiyorum yazımı::nisa suresi 74-75-76 74. Öyleyse, dünya hayatına karşılık ahireti satın alanlar, Allah yolunda savaşsınlar; kim Allah yolunda savaşırken, öldürülür ya da galip gelirse ona büyük bir ecir vereceğiz. 75. Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: "Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize Katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla" diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? 76. İman edenler Allah yolunda savaşırlar; inkar edenler ise tağut yolunda savaşırlar öyleyse şeytanın dostlarıyla savaşın. Hiç şüphesiz, şeytanın hileli-düzeni pek zayıftır.
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Merhaba "b@diCAN", ----- " şunuda belirtmemde yarar görüyorum hiçbir islam ülksi başka bir ülkeye dini yüzünden savaş ilan etmez tarihte böyle bir olay olmamıştır " http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=93746 Ho$çakalin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.