Φ Kilfarlioglu Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Sayin Mumcu Sizi yillardan beri takip ederim. ANAP döneminin entellektüel dinamik bakani iken akp ye gectiniz ve nezdimde cok büyük bir itibar kaybina ugradiniz. Bir daha sizi ciddiye alacagimi sanmazdim. Gectigimiz cumhurbaskanligi seciminde akp yi destekleyeceginize kesin gözü ile bakiyordum. Ben ve cevremde bircok kisi sizin kararli durusunuz karsisinda "acaba Mumcu yu yanlis mi degerlendirmisiz" demekten kendimizi alamadik. Sizin aydin, yelpazenin saginda yer alan, akp yi dinci, dyp yi fazla köylü bulan bircok secmen icin bir alternatif olusturmaya basladiginizi söyleyebilirim. Yalniz bir hususta hata yapmamalisiniz: Eger Gül ün cumhurbaskani secilmesine ANAP tan destek giderse ve ANAP milletvekilleri sayesinde Gül cumhurbaskani olursa bunun faturasi size kesilir. Sonra cikip "milletvekillerinin özgür iradesi" gibi söylemlerin hicbir faydasi olmaz. Bir anda üzerinize yapismis olan, lütfen beni affediniz, "güvenilmez" imaji tekrar ortaya cikar. Bundan siz de ANAP ta Türkiye de cok fazla zarar görür. Benim gözlemledigim cevrenin nezdinde bir anda "defterden silinizsiniz". Mehmet Agar iki milletvekiline sahip cikamayarak tahmin edildiginden cok daha fazla itibar kaybina ugramistir, dikkat ediniz. Sayin Mumcu Türkiye nin aydin bir sag partiye ihtiyaci var. ANAP ve siz su anda Türkiye nin önündeki tek ciddiye alinabilecek alternatifsiniz. Lütfen hata yapmayiniz. Saygilarimla Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Sayin Mumcu Sizi yillardan beri takip ederim. ANAP döneminin entellektüel dinamik bakani iken akp ye gectiniz ve nezdimde cok büyük bir itibar kaybina ugradiniz. Bir daha sizi ciddiye alacagimi sanmazdim. Gectigimiz cumhurbaskanligi seciminde akp yi destekleyeceginize kesin gözü ile bakiyordum. Ben ve cevremde bircok kisi sizin kararli durusunuz karsisinda "acaba Mumcu yu yanlis mi degerlendirmisiz" demekten kendimizi alamadik. Sizin aydin, yelpazenin saginda yer alan, akp yi dinci, dyp yi fazla köylü bulan bircok secmen icin bir alternatif olusturmaya basladiginizi söyleyebilirim. Yalniz bir hususta hata yapmamalisiniz: Eger Gül ün cumhurbaskani secilmesine ANAP tan destek giderse ve ANAP milletvekilleri sayesinde Gül cumhurbaskani olursa bunun faturasi size kesilir. Sonra cikip "milletvekillerinin özgür iradesi" gibi söylemlerin hicbir faydasi olmaz. Bir anda üzerinize yapismis olan, lütfen beni affediniz, "güvenilmez" imaji tekrar ortaya cikar. Bundan siz de ANAP ta Türkiye de cok fazla zarar görür. Benim gözlemledigim cevrenin nezdinde bir anda "defterden silinizsiniz". Mehmet Agar iki milletvekiline sahip cikamayarak tahmin edildiginden cok daha fazla itibar kaybina ugramistir, dikkat ediniz. Sayin Mumcu Türkiye nin aydin bir sag partiye ihtiyaci var. ANAP ve siz su anda Türkiye nin önündeki tek ciddiye alinabilecek alternatifsiniz. Lütfen hata yapmayiniz. Saygilarimla Ben sahsen Mehmet Agar'in milletvekillerine sahip cikamamasi tezine katilmiyorum,bu bence tamamen danisikli bir dögüstü. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.