Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl Bir, onu putlaştırmaya çalışan bozkır çemişleri... Onlara göre Atatürk üşümez, acıkmaz, yorulmaz. Latife Hanım'dan başkasına da yan bakmaz. Bunlar, ondan o diye söz ederken o'yu da büyük harfle yazan takımdır... Atatürk'ü peygamber, Çankaya'yı Kâbe, Anıtkabir'i türbe, Atatürk portresini ikona, Nutuk'u da kutsal kitap olarak görürler. Bir de bizim gibi Atatürk'ü çok sevenler, düşünceleriyle de 'insanlığıyla' da sevenler vardır, içkisiyle, aşklarıyla, yalnızlığıyla, zaaflarıyla, bu arada elbette yanlışlarıyla da.****** ******* aslında Atatürk'ü sevmediklerini, ondan yararlanmaya, onu kullanmaya çalıştıklarını da biliniz. 2.5.2007 / ENGİN ARDIÇ / AKŞAM selametle
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl Sayin Diktas,Atatürkle ilgiliu yazdiklarinizin gercekle uzaktan yakindan bir ilgisi yok bu sadece kendi kendinizi tatmin edebilmek ve Atatürk'ü kendinizce kücük düsürmeye yönelik kendi düsüncelerinizdir.Atatürkcülük sözle olmaz her Atatürkcüyüm diyendae Atatürkcü degildir.Dedim ya bu sözle olmaz.Atatürkün resminin altinda oturmakla Atatürkcü olduklarini iddia edenler onun biraktigi Cumhuriyete ihanet etmek icin birbirleriyle yarisiyorlar 50 yildir.Ve 50 yildir Türkiyenin gercek Atatürkcüleride bu ihanete karsi durmaktadirlar. Atatürk'e *Beton Mustafa* diyen zihniyetin Atatürk resmi altinda Atatürkcülük yapmasi gercekten cok komik olmaktadir.Iste o iktidar bugün Türkiyeyi yönetmektedir. saygilarla
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl Sayin Diktas,Atatürkle ilgiliu yazdiklarinizin gercekle uzaktan yakindan bir ilgisi yok bu sadece kendi kendinizi tatmin edebilmek ve Atatürk'ü kendinizce kücük düsürmeye yönelik kendi düsüncelerinizdir.Atatürkcülük sözle olmaz her Atatürkcüyüm diyendae Atatürkcü degildir.Dedim ya bu sözle olmaz.Atatürkün resminin altinda oturmakla Atatürkcü olduklarini iddia edenler onun biraktigi Cumhuriyete ihanet etmek icin birbirleriyle yarisiyorlar 50 yildir.Ve 50 yildir Türkiyenin gercek Atatürkcüleride bu ihanete karsi durmaktadirlar.Atatürk'e *Beton Mustafa* diyen zihniyetin Atatürk resmi altinda Atatürkcülük yapmasi gercekten cok komik olmaktadir.Iste o iktidar bugün Türkiyeyi yönetmektedir. saygilarla lütfen öncelikle yazdıklarımı doğru okuyun. ben atatürkü değil atatürkçü geçinenleri anlatan bir yazı koydum.iki grubun atatürkü nasıl algıladıklarını ve onu nasıl kullandıklarını anlatan bir yazı.lütfen anlatılmak isteneni anlamaya çalışın.. selametle...
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl lütfen öncelikle yazdıklarımı doğru okuyun. ben atatürkü değil atatürkçü geçinenleri anlatan bir yazı koydum.iki grubun atatürkü nasıl algıladıklarını ve onu nasıl kullandıklarını anlatan bir yazı.lütfen anlatılmak isteneni anlamaya çalışın..selametle... Anlamayada calisiriz!! saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.