Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gidiyorsun… Benim mutluluğum için yaptığını söylüyorsun… Mutluluğum ne onu bile bilmiyorsun.. Evet hayatımda biri olabilir mutlu da olabilirim.. Ama içimde hep bir sen olacaksın ve bu beni mutsuz edecek çünkü o seni yok etmem imkansız.. Ben içimdeki senle birlikte yanımda da bir sen istedim... Bunun için savaştım…... Mücadelem bunun içindi... Kimsenin bana veremeyeceği şeyleri verdin..... Ömrümde yaşamadığım şeyleri yaşadım, kimseyi sevmediğim kadar sevdim.. Bu duyguları bir saat tatmak için bile canımı veririm sen bana aylarca tattırdın.. Saat bir gecenin bir yarisi, Sana yazilan son kelimeler yine. Bir önceki yazım ve ondan önceki yazım gibi, Sanki sonu yok sözlerin. Ya unutmayi yazamiyorum.. Yada yazilanlar unutturmuyor seni… Ve ağzımda yine son bir cümle.. Bana yaşattığın her şey için Teşekkür Ederim…. ___ Sen beni bıraksan bile.. İçimdeki sen beni bırakmıyor___ Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 bir zamanlar bende bu kelımelere benzer kelımeler kurmustum.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 düzelirsin..içindede ona ait bişey kalmaz dert etme........ Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 ehhe eehhhee bende bi zamanlar teşekkür etmiştim kendü kendüme.ama çok aptalca teşekkür etmek.açıkçası ben pişman oldum tüm sevdiğim erkeklere vakit harcadıgım için.onları düşüneceğime ders çalışsaydım da iyi bir kariyerim olsaydı. allahımmm keşke bi 10sene öncesine dönsem yahuuu.olamazmı? Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 geçmişe dönme gibi bi şansımız olsa bence herkes yaptıgı hataları düzeltirdi ama böle şey yok işte Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 BUNU YAPABILMEK ICIN GECMISE BU GUNKU TECRUBELERIMIZLE DONMEMIZ GEREKIYOR... EN IYISI HATA YAPMAMAYA CALISMAK MUMKUN OLDUGUNCA TABİKİ... AMA HATA YAPMADANDA DOGRUNUN DEGERI ANLASILMIYORKI HATA YAPMADAN TECRUBELER KAZANILMIYORKİ... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 boşver ölüm yok ya sonunda demekki buraya kadarmış bu ilişkinin ömrü. hata yapmadan neyin ne olduğunu anlayamazsın.hem bak ilerideki ilişkinde ayakların yere daha sağlam basacak bu yaptığın hataları bir daha yapmayacaksın ben kendimden biliyorum o yüzden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.