Φ jaeriko Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 selam arkadaşlarım forumda yeniyim...gayet güzel bir forum bende içimdekileri saizinle paylaşayım istedim... arkadaşlar eskiden saltanat 1 tane idi şimdi her ilde ilçede en az 5 saltanat var nasıl saltanat kaldırıldı söylermisiniz... bir ilde vali ,emniyet müdür,ordu komutanı ,tugay komutanı alay komutanı bölük komutanına kadar makam sahibi olanlar saltanatlık yaşıyor.... varmı bunun tersini söyleyen buyursun.... daha dün 3-5 dedikleri pkk bugün g.doğu bölgelerini kurtarılmış bölge olarak ilan edilyor.pkk terörist cenazelerini devletin makam araçlarıyla taşıyor,hat safaya kadar geliyor ama ne askerin umrunda hükümetin. sakın askerin yetkisi yok demeyin çünkü imkanı çok. askerliğini doğu ,güneydoğuda a yapanlar bilir tarih 2007 hala taşdan duvarlarla karakollarda kalıyorlar,mevzi yaparken çimento bulamadığından toprakla yapıyorlar. imkansızlıklar içinde asker kendi ekmeğini kendi pişiriyor.kendi hayvanını kendi besliyor vs. ama askeriyenın merkezine gidince komutanların bulunduğu yere mermer fayanslar,deri koltuklar altınde her makama bir araç tahsis edilmiş emrinde 5-10 arası asker (postası)oda yetmezmiş gibi çocuklarına koruma olarak 2 asker veriyor. paşa olabilmek için olmadık akla gelmedik işler yapıyor,yani yıldzını dahada kabartmak için daha iyi yerlere gelmek için olmadık işler.üstüne hoş görünüp makam mevkii sahibi olmak. bir başa emekli olunca emrine ömür boyu koruma veriliyor. ev,makam aracı yemesi içmesi ayrıca çocuklarının geleceği ömür boyu garanti altında.. kaç paşanın oğlunu gördünüz askerlik yapmış,gazi molmuş şehid olmuş vsvs yanlış hatırlamıyorsam 300 paşa var her birine en az 2 koruma ve bunların maaşları devletin beline kambur olmuyormu? artık askerlik eskiden peygamber ocağı idi şimdi rütbelilerin ocağı olmuş askerler vatana hizmet etmeye değil komutanlarına hizmet etmek için gönderiliyor. artık buna birilerinin dur demesi gerekmiyormu, Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Sayın jaeriko, açıyı genişletiniz. Askere bakan gözleriniz devlet bakanlarını ve milletvekillerini de görür mü acaba sorarım? Meclisi işaret ederken; sağcısını, solcusunu, din bezirganını, yılda bir parti değiştirenini de ayırmadan bakmanızı rica ederim. Buraya birşey yazmış olmakla iş bitmez, objektif olmak da icap eder. Aksi halde artniyet ararız. Yazdıklarınızın gerçekliği konusunda endişelerim var, ancak tartışmaya başlarken hedefi samimiyetle seçmenizi beklerim. Saygılarımla. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Kanaltürk için parayı CHP verdi (buna ne şüphe !!) Kanaltürk'ün eski genel yayın yönetmeni Ahmet Kaplan'dan şok iddia: Tuncay Özkan kanalı CHP adına satın aldı. CHP'den alınan parayla da kanalı 15 yıllığına 28 milyon dolara kiraladı. Vatan TV Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Kaplan, İstanbul 6. İş Hâkimliği'ne Kanal Türk aleyhinde açtığı davayı kazandı. Davayı yürüten hâkim Süleyman Sami Acar, gazeteci Ahmet Kaplan'ın Kanal Türk'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştığını karara bağladı. Kararda, Ahmet Kaplan'ın işten çıkarılması sonucu oluşan tazminatının ödenmesi istendi. Kaplan, verilen kararla Tuncay Özkan'dan önce "Kanal Türk" adı altında genel yayın yönetmeni olarak çalıştığının onaylandığını söyledi. "Kanal Türk'ün kuruluşunu gerçekleştiren, adını Kanal Türk olarak koyan benim" diyen Ahmet Kaplan, bundan sonraki süreçte, avukatları ile görüşüp isim hakkı için mücadele edeceğini söyledi. Kaplan, "Adını koyduğum ve kamuoyunda bilinirliğini sağladığım Kanal Türk Televizyonu'nu kiralayıp benim ve işe aldığım insanların sosyal haklarımı ve birikmiş maaşlarımı dahi vermeyen kanal yetkililerine hayatın gerçeklerini anlatmak ve hakkımızı almak istiyordum, başardım. Umarım, Özkan bu kararla hakkı sahibine teslim eder" diye konuştu. Siyasi partilerin kanunen yayın organı kuramadığını hatırlatan Ahmet Kaplan, kanalın Tuncan Özkan yönetiminde CHP'nin kullandığını iddia etti. Ahmet Kaplan, kanalın Tuncay Özkan yönetimine geçişindeki süreci ve sonrasına dair, "Patronumuz ve Genel Müdürümüz Ali Çetin'in kanalı satmak için müşteri aradığını duyduk. Daha sonra CHP'nin desteği ile Tuncay Özkan'ın kanalı kiralayacağı ifade edildi. Tuncay Özkan ile özel toplantılar yapıldı. Görüşmelerin ardından kanalın 28 milyon dolara 15 yıllığına kiralandığı bilgisi verildi. Paranın kaynağının da CHP olduğu söylendi. Tuncay Özkan benimle çalışamayacağını bildirmiş, bana işi bırakmam tebliğ edildi. Beş kuruş verilmeden işten çıkarıldım. Haklı mücadelem sonunda açtığım davayı kazandım" dedi. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 selam arkadaşlarım forumda yeniyim...gayet güzel bir forum bende içimdekileri saizinle paylaşayım istedim...arkadaşlar eskiden saltanat 1 tane idi şimdi her ilde ilçede en az 5 saltanat var nasıl saltanat kaldırıldı söylermisiniz... bir ilde vali ,emniyet müdür,ordu komutanı ,tugay komutanı alay komutanı bölük komutanına kadar makam sahibi olanlar saltanatlık yaşıyor.... varmı bunun tersini söyleyen buyursun.... daha dün 3-5 dedikleri pkk bugün g.doğu bölgelerini kurtarılmış bölge olarak ilan edilyor.pkk terörist cenazelerini devletin makam araçlarıyla taşıyor,hat safaya kadar geliyor ama ne askerin umrunda hükümetin. sakın askerin yetkisi yok demeyin çünkü imkanı çok. askerliğini doğu ,güneydoğuda a yapanlar bilir tarih 2007 hala taşdan duvarlarla karakollarda kalıyorlar,mevzi yaparken çimento bulamadığından toprakla yapıyorlar. imkansızlıklar içinde asker kendi ekmeğini kendi pişiriyor.kendi hayvanını kendi besliyor vs. ama askeriyenın merkezine gidince komutanların bulunduğu yere mermer fayanslar,deri koltuklar altınde her makama bir araç tahsis edilmiş emrinde 5-10 arası asker (postası)oda yetmezmiş gibi çocuklarına koruma olarak 2 asker veriyor. paşa olabilmek için olmadık akla gelmedik işler yapıyor,yani yıldzını dahada kabartmak için daha iyi yerlere gelmek için olmadık işler.üstüne hoş görünüp makam mevkii sahibi olmak. bir başa emekli olunca emrine ömür boyu koruma veriliyor. ev,makam aracı yemesi içmesi ayrıca çocuklarının geleceği ömür boyu garanti altında.. kaç paşanın oğlunu gördünüz askerlik yapmış,gazi molmuş şehid olmuş vsvs yanlış hatırlamıyorsam 300 paşa var her birine en az 2 koruma ve bunların maaşları devletin beline kambur olmuyormu? artık askerlik eskiden peygamber ocağı idi şimdi rütbelilerin ocağı olmuş askerler vatana hizmet etmeye değil komutanlarına hizmet etmek için gönderiliyor. artık buna birilerinin dur demesi gerekmiyormu, Saka yapiyorsunuz sanirim,siz Askerlikle siyaseti karistirdiniz galiba,cünkü ancak siyasette ückagitcilikla birseyler olunabilir ama orduda yok öyle seyler.Bir generalin general olabilmesi icin kac yil gerekiyor bilmem hic hesabini yaptinizmi. Korumalardan bahsettiniz, buradada haksizlik yapmissiniz.Recep Tayyip Erdogan bir kisidir,hic saydinizmi kac korumasi var diye.Pasalari belki iki kisi koruyor yani onlar suikasta daha acik ama basbakani 50 den fazla adam koruyor öldürülmesin diye.Basbakan halktan oy aldi iktidara geldi bir zamanlar halkin vekili halkin arasinda olur diyordu ama bu prensibi önce kendisi bozup halkin arasina degilde korumalarin arasina girdi.Cünkü ancak onlarin sayesinde halka hakaret edebiliyor.Pasalarin öyle bir lüksü yok.Evet benim ülkeme hiz,et veren gecesini gündüzüne katarak canini feda ederek görev basinda olan serefli Ordu mensuplarinin ömür boyu garanti altinda olmasi dogaldir.Ha bu arada belki bunu hak etmeyen de vardir.Ama genelleme yapamazsiniz. Sizin yaptiginizda farkli bir TSK düsmanligi!! saygilarla Alıntı
Φ jerikko Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Sayın jaeriko, açıyı genişletiniz. Askere bakan gözleriniz devlet bakanlarını ve milletvekillerini de görür mü acaba sorarım?Meclisi işaret ederken; sağcısını, solcusunu, din bezirganını, yılda bir parti değiştirenini de ayırmadan bakmanızı rica ederim. Buraya birşey yazmış olmakla iş bitmez, objektif olmak da icap eder. Aksi halde artniyet ararız. Yazdıklarınızın gerçekliği konusunda endişelerim var, ancak tartışmaya başlarken hedefi samimiyetle seçmenizi beklerim. Saygılarımla. evet kardeşim devlet bakanınıda vekilleride görüyor . türkiye dışında nerde görülmüştür 5 yıl vekillik yapıp ömür boyu emekliliği hak kazan vekiller. çünkü subaylarda vekillerde kendi kanunu'nu kendileri yapmıştır bundab başka bir şey beklenemez zaten.... ayrıca sağcısı ,solcusu parti değiştirmeyle benim anlattıklarımın ne alakası var anlamadım!! yazdıklarımın konusunda endişelerin varsa g doğuda sınırda görev yapan arkadaşın abin varsa sorabilirsin. saygılar... Saka yapiyorsunuz sanirim,siz Askerlikle siyaseti karistirdiniz galiba,cünkü ancak siyasette ückagitcilikla birseyler olunabilir ama orduda yok öyle seyler.Bir generalin general olabilmesi icin kac yil gerekiyor bilmem hic hesabini yaptinizmi.Korumalardan bahsettiniz, buradada haksizlik yapmissiniz.Recep Tayyip Erdogan bir kisidir,hic saydinizmi kac korumasi var diye.Pasalari belki iki kisi koruyor yani onlar suikasta daha acik ama basbakani 50 den fazla adam koruyor öldürülmesin diye.Basbakan halktan oy aldi iktidara geldi bir zamanlar halkin vekili halkin arasinda olur diyordu ama bu prensibi önce kendisi bozup halkin arasina degilde korumalarin arasina girdi.Cünkü ancak onlarin sayesinde halka hakaret edebiliyor.Pasalarin öyle bir lüksü yok.Evet benim ülkeme hiz,et veren gecesini gündüzüne katarak canini feda ederek görev basinda olan serefli Ordu mensuplarinin ömür boyu garanti altinda olmasi dogaldir.Ha bu arada belki bunu hak etmeyen de vardir.Ama genelleme yapamazsiniz. Sizin yaptiginizda farkli bir TSK düsmanligi!! saygilarla şakayla alakası yok efendim,genaral olabilmesi için kaç yılın bir gereği nasıl olunuyor onu biliyormusunuz?onu sormalısınız ve bilmelisiniz. sevgili politika benim yazdığım emekli olmuş bir paşaya en az 2 rütbekl korumu veriliyor ve ömür boyunca çocukları dahil garanti altında. çalışan bir paşanın koruması başbakanın korumasını 2_3 katıdır bilesin. burada paşaların hakaret etme gibi gibi bir lüksü yok diyorsun şaşırdım doğrusu,anladığım kadar daha siz askerliğinizi yapmamışsınız yada geri hizmette bulunmuşsunuz. haklısınız politika şerefli türk ordusu ömür boyu garanti altında olması gerekir. fakat bu sadece subaylara has olmamalıdır orduda bir çok rütbe var erinden generaline garanti altında olması gerkmezmi. hatırlarsan 5_6 ay önce şırnakta bir ast subayın evini bastılar ve oğlunu ve kendisini şehit ettiler. nerden garanti? oysa subaylar paşa olmak için terör mücadelesi değil yıldız mücadelesi veriyor. nasıl hoş görünüp gözüne girerimde paşa olabilirim. askerin merkezleri deri koltuklarla,fayanslarla,güllerle ve makam araçlarına kendileri eşleri ve çocuklarına ayrı ayarı koruma ve makam arcı verilirken. ekmek bulamayan karakollardan haberiniz varmı. evet atatürkün ordusuna ihtiyaç vardır dün olduğu gibi. bende üzgünüm ama gerçekler bu. saygılar. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 şakayla alakası yok efendim,genaral olabilmesi için kaç yılın bir gereği nasıl olunuyor onu biliyormusunuz?onu sormalısınız ve bilmelisiniz.sevgili politika benim yazdığım emekli olmuş bir paşaya en az 2 rütbekl korumu veriliyor ve ömür boyunca çocukları dahil garanti altında. çalışan bir paşanın koruması başbakanın korumasını 2_3 katıdır bilesin. burada paşaların hakaret etme gibi gibi bir lüksü yok diyorsun şaşırdım doğrusu,anladığım kadar daha siz askerliğinizi yapmamışsınız yada geri hizmette bulunmuşsunuz. haklısınız politika şerefli türk ordusu ömür boyu garanti altında olması gerekir. fakat bu sadece subaylara has olmamalıdır orduda bir çok rütbe var erinden generaline garanti altında olması gerkmezmi. hatırlarsan 5_6 ay önce şırnakta bir ast subayın evini bastılar ve oğlunu ve kendisini şehit ettiler. nerden garanti? oysa subaylar paşa olmak için terör mücadelesi değil yıldız mücadelesi veriyor. nasıl hoş görünüp gözüne girerimde paşa olabilirim. askerin merkezleri deri koltuklarla,fayanslarla,güllerle ve makam araçlarına kendileri eşleri ve çocuklarına ayrı ayarı koruma ve makam arcı verilirken. ekmek bulamayan karakollardan haberiniz varmı. evet atatürkün ordusuna ihtiyaç vardır dün olduğu gibi. bende üzgünüm ama gerçekler bu. saygılar. Yanlis argumanlarla ugrasiyorsunuz,ve tamamen carptirarak yaziyorsunuz.Dedim ya sizin kide farkli bir TSK düsmanligi.Heralde sizi terfi ettirmediler askerde.Ben askerligimi yaptim,bana hic bir pasa hakaret etmedi.Siz kurum icersindeki yanlisliklardan bahsetmis olsaydiniz sizinle ayni görüste olabilirdim ama siz resmen yillar boyu didinip ugrasip evet sizin deyiminizle bir yildiz fazla alabilmek icin görevine sahip olan pasalara hakaret etmektesiniz.Ya sizin baska bir probleminiz var yada sadece TSK ya olan ideolojik karsitliginizdan kaynaklanan bir tezahüratta bulunmaktasiniz.Fikirlere saygiliyiz ama fkirler bir kurumu tüm olarak töhmet altina sokmamalidir. saygilarla Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 evet kardeşim devlet bakanınıda vekilleride görüyor .türkiye dışında nerde görülmüştür 5 yıl vekillik yapıp ömür boyu emekliliği hak kazan vekiller. çünkü subaylarda vekillerde kendi kanunu'nu kendileri yapmıştır bundab başka bir şey beklenemez zaten.... ayrıca sağcısı ,solcusu parti değiştirmeyle benim anlattıklarımın ne alakası var anlamadım!! yazdıklarımın konusunda endişelerin varsa g doğuda sınırda görev yapan arkadaşın abin varsa sorabilirsin. saygılar... Jerikko kardeşim, Sağcısını, solcusunu, parti değiştirenini neden örnek verdim kavrayamamışsınız. Konuya bakış açınızı genişletmeye çalışıyorum. Bunu yaparken de herhangi bir ideolojik saplantıya mahal vermemek için örneklemiştim. Amcan emekli general, oğlu halen yarbay, enişten askeri ateşe ise kimseye sorma gereği duymazsın. Bilirsin. Bahsettiğiniz "bir başa emekli olunca emrine ömür boyu koruma veriliyor. ev,makam aracı yemesi içmesi ayrıca çocuklarının geleceği ömür boyu garanti altında.." fikrini size kim söylediyse, nereden öğrendinizse, teyid ediniz. Ben böyle birşeyin olmadığını söylersem inanmayabilirsiniz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.