Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Rezvani'nin Yeni Tamamen Amerikan Süper Arabası Kurşun Geçirmez Cama ve Elektrikli Kapı Kollarına Sahip


Önerilen İletiler

  • Admin

Rezvani'nin Yeni Tamamen Amerikan Süper Arabası Kurşun Geçirmez Cama ve Elektrikli Kapı Kollarına Sahip

Nadir, süper özel süper otomobiller denildiğinde akla gelen ilk marka Rezvani Motors olmayabilir. Bununla birlikte, bu Amerikan şirketi on yıldan biraz fazla bir süredir piyasada ve ilk olarak 2015 yılında piyasaya sürülen ilk süper otomobili (orijinal Rezvani Beast) ile dikkatleri üzerine çekti.

beast_jpg.jpg?format=1500w

Canavar zamanla periyodik yükseltmeler alırken, orijinal Beast'in çıkışından bu yana neredeyse 10 yıl geçti. Orijinal süper otomobilin ve şirketin 10. yıldönümünü anmak için Rezvani, güncellenmiş 2024 Rezvani Canavarını tanıttı. 2024 modeli selefiyle aynı adı paylaşıyor ancak bazı ciddi ve tartışmasız aptalca veya ilginç yükseltmelerle övünüyor. Başlangıç olarak 2024 Rezvani Beast, Aerial Atom'dan temel alan önceki modelin aksine C8 Chevrolet Corvette'i temel alıyor.

i-cZ4KGj8-X3.jpg?format=2500w

Otomobil, karbon fiber gövdeye sahip olmanın yanı sıra, 1000 beygir gücü ve 878 ft-pound tork üreten ortadan motorlu, çift turbolu V8 motordan da güç alıyor. Rezvani, sadece 2,5 saniyede 0'dan 60 mil/saat hıza inanılmaz bir sürenin yanı sıra çeyrek mili 9,6 saniyede bitirebildiğini iddia ediyor. Araç aynı zamanda sadece 20 adetlik üretimle son derece nadir olacak.

Göründüğü Kadar İyi Performans Gösteriyor mu?

2024 Rezvani Beast, 2014'teki selefi tarafından oluşturulan agresif, yırtıcılardan ilham alan tasarım dilini koruyor ancak Corvette kökenleri, otomobilin mevcut modele hiç benzememesini sağlıyor. Önceki modelden aktarılan bazı unsurlar arasında alçak farlar ve tamamen çıkarılabilir targa tavan yer alıyor. Aracın gövdesindeki dikkate değer bir tasarım unsuru, kurucunun askeri jetlere ve araçlara olan hayranlığından kaynaklanan, askeri esintili tasarım öğelerinin bol miktarda kullanılmasıdır.

rezvani+beast+configurator.png?format=10

Rezvani, fiyatı da dahil olmak üzere bu yeni otomobille ilgili birçok ayrıntıyı zaten paylaştı. Ancak aracın henüz bilmediğimiz birçok yönü var. Rezvani, otomobilin "Canavar Modu" sürüş moduna geçirildiğinde maksimum 1000 beygir gücü ürettiğini iddia ediyor. İlginçtir ki, araç daha standart bir sürüş modunda çalıştırıldığında güç rakamları hakkında bilgimiz yok. Ayrıca münhasırlık faktörü de var, çünkü Beast'in başlangıç fiyatı isteğe bağlı ekstralar olmadan 485.000 doları aşıyor.

Rezvani+Beast+dihedral+doors.jpg?format=

Bununla birlikte, alışılmadık tasarıma ve sürükleyici sürüş deneyimlerine sahip, baş döndürücü, yüksek performanslı bir spor otomobil arayan biriyseniz, Beast kesinlikle beklentilerinizi karşılıyor.

Başka Hiçbir Süper Arabada Olmayan İsteğe Bağlı Ekstralar

İranlı Amerikalı bir iş adamı olan Rezvani'nin kurucusu, tamamı inanılmaz yardımcı ekipmanlara sahip arabaların yer aldığı "Knight Rider" ve "James Bond" gibi programları izleyerek büyüdü.

2024 Rezvani Beast, bu tür ikonik kurgusal arabalardan ilham alıyor ve potansiyel alıcılara Beast'lerini sis perdeleri, biber gazı dağıtıcısı, askeri patlak lastikler ve "termal gece görüş sistemi" gibi ilginç ekstralarla donatma seçeneği sunuyor. ," "elektromanyetik darbe koruması" ve isteğe bağlı bir patlayıcı cihaz algılama sistemi.

rezvani-super-araba.jpg

Bu ekipmanlar, elektrikli kapı kolları, kör edici ışıklar, dahili telefon sistemi, flaş ışıkları, gaz maskeleri ve hatta hipotermi kiti gibi diğer özellikleri de içeren "İsteğe Bağlı 007 Paketi"nin bir parçasıdır. Alıcılar ayrıca 2024 Rezvani Beast'in zırhlı bir gövdeye ve tam kurşun geçirmez cam korumaya sahip kurşun geçirmez bir versiyonunu özel olarak üretme seçeneğine de sahip.

Daha önce de belirtildiği gibi, standart 2024 Rezvani Canavarı'nın fiyatı 485.000 dolardan başlıyor. İlginç "007 paketini" tercih eden müşterilerin, beraberinde gelen tüm ek özellikler için ek olarak 45.000$ ödemesi gerekecek. Eğer 50.000 dolar daha harcamaya hazırsanız, kendinize arabanın kurşun geçirmez versiyonunu da alabilirsiniz.

Kaynak: SlashGear

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.