Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Partnerinizin Daha Yakın ve Daha Bağlantılı Hissetmesini İsteyecek 29 İlişki Sorusu

relationship-2178963.jpg

Aşk, hayatımıza muazzam neşe, doyum ve bağlantı getirebilen derin ve karmaşık bir duygudur. Ancak aşık olan herkesin bildiği gibi, bu aynı zamanda karmaşıklıklardan ve zorluklardan oluşan bir labirenti de beraberinde getirir.

En iyi niyetimize rağmen, partnerimizin nerede durduğundan veya gerçekte ne hissettiğinden emin olamayarak kendimizi şüphe ve kafa karışıklığı anlarında gezinirken bulabiliriz. Çoğunlukla onların ne hissettiklerini ve nasıl düşündüklerini bildiğimizi sanırız; ancak aylar ya da yıllar sonra yanıldığımızı öğrendiğimizde şaşırırız.

Bu çatışma anları, daha derin bir iç gözlem, bağlantı ve iletişim için katalizör görevi görebilir - peki ya daha derin bir bağlantıya sahip olabilirsek ve kalp kırıklığı ve çatışma olmadan birbirimizi gerçekten anlayabilirsek?

Partnerimizin kalbinin gizemlerini çözmek hiçbir zaman kolay değildir ve genellikle cesaret, kırılganlık ve zor sorular sorma isteği gerektirir. Hangi soruların sorulacağını bilmek büyük bir fark yaratır. O halde oturup güzel bir yemek yiyin ve çiftlerin bağ kurmasına yardımcı olmak için tasarlanmış bu derinlemesine aydınlatıcı sorulara dalın.

1. Hakkımda ilk neyi fark ettiniz?
2. Benim hakkımda kendinize nasıl bir uyarı verirsiniz?
3. Evlenmeden önce neyi özlüyorsun? (Ya da: Her zaman yaptığımız neyi özlüyorsunuz?)
4. Ortak noktamız ne? Ne konuda zıtız?
5. Ne giydiğimi görmek hoşuna gider?
6. Kendinizle ilgili en sevdiğiniz fiziksel olmayan şey nedir?
7. Benimle ilgili en sevdiğiniz fiziksel olmayan şey nedir?
8. En çok neye duyarlıyım?
9. Hayatta en çok neye minnettarsınız?
10. Fiziksel sevgi ne kadar önemlidir?
11. Seni rahatsız edecek ne yapıyorum?
12. Hangi şarkı sana beni hatırlatıyor?
13. Neye yeterince değer vermiyorum veya neyi kabul etmiyorum?
14. Benim için hangi karşılama hattını kullanırsınız?
15. En son ne zaman ağladınız?
16. Sahip olduğumun farkında olmadığım süper güç nedir?
17. Birlikte geçirdiğimiz zamandan memnun musunuz?
18. İlişkimizle ilgili en büyük korkularınız neler?
19. Yakınlığımızı nasıl geliştirebiliriz?
20. 1'den 10'a kadar bir ölçekte size ne kadar iyi davranıyorum?
21. En çekici özelliğim nedir?
22. Seni en son ne zaman incittim?
23. Ebeveyn olarak neyi benden daha iyi yapıyorsunuz? (Ya da: Eğer çocuklarımız olsaydı, neyi yapmakta benden daha iyi olacağını düşünüyorsun?)
24. İlişkimiz için hedefleriniz neler?
25. Farkında olmadan yaptığım en çekici şey nedir?
26. Kalbimin hangi kısmının iyileşmesini istersin?
27. Bir eş/partner olarak kendimi hangi yollarla geliştirebilirim?
28. 30 saniye boyunca birbirinizin gözlerine bakın. Akla gelen ilk şey nedir?
29. Sizi en çok hangi cevap şaşırttı?

Kaynak: YourTango

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.