Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Uyuşamadığımız nokta sizin bunları sürekli ayırmaya çalışmanız. Bence doğrusu zaten bunların ayrı olarak değerlendirilmesidir ama artık olan olmuş (din konusunda) ayetler yazılmış kurallar konmuş bin yıllar önce ve bunu değiştirmeniz mümkün değil

saygılar

Dini yanlış ele alıyorsunuz...

Ve iç içe geçmiş dünyamızda bilim-felsefe din içinde araçlardır; buradan dini günlük anlamda anlamayınız; bu konulardan bahsettim başka bir başlıkta...

"Hiç"likçilik dahi temel hayat görüşü olarak insan ürünü olanlara yansır; benim hayat görüşüm de İslam; kabullenememe sebebiniz de diğer başlık dediğimde bahsettiğim gibi çağın baskın görüşünün dine yüklediği anlam; din sadece hayat disiplini barındırmaz, din içinde bulundurduğu çekirdek hakkında bilgi ile bizi ona yönlendirir; kabuk uğraşısı olan bilim-felsefe de dışta bir yaradılışa sahip olan bizler için gerekli araçlardır...

:zorro:

Gönderi tarihi:
Peki siz doğru mu ele alıyorsunuz ?

Doğru ele aldığınızı yada doğru olanı nerden bileceğiz ?

Çünkü dinler basit amaçlar için gönderilmedi; bunları kendi içlerinde bulabilirsiniz; yine derin anlamlı pek çok anlatımı da kenara bırakmayalım...

Gönderi tarihi:

ali01 - Dini yanlış ele alıyorsunuz...

Tarafsız - Peki siz doğru mu ele alıyorsunuz ? Doğru ele aldığınızı yada doğru olanı nerden bileceğiz ?

ali01 - Çünkü dinler basit amaçlar için gönderilmedi; bunları kendi içlerinde bulabilirsiniz

ali01, dinler basit amaçlar için gönderilmemiştir dediniz , demekki siz doğru ele alıyorsunuz , ben yanlış ele alıyorum , mantık bu mudur ? sanki ben "dinler basit amaçlar için gönderilmiştir" demişim gibi !

saygılar

Gönderi tarihi:
ali01 - Dini yanlış ele alıyorsunuz...

Tarafsız - Peki siz doğru mu ele alıyorsunuz ? Doğru ele aldığınızı yada doğru olanı nerden bileceğiz ?

ali01 - Çünkü dinler basit amaçlar için gönderilmedi; bunları kendi içlerinde bulabilirsiniz

ali01, dinler basit amaçlar için gönderilmemiştir dediniz , demekki siz doğru ele alıyorsunuz , ben yanlış ele alıyorum , mantık bu mudur ? sanki ben "dinler basit amaçlar için gönderilmiştir" demişim gibi !

saygılar

Ben sizin yaklaşımınızı öyle gördüm, değilse ne güzel benim için de...

Saygılar...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.