Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tesla ve Samsung, ev sahipleri için ezber bozacak ortaklığı duyurdu: 'Bu yeni işbirliği önemli bir kilometre taşı'


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Tesla ve Samsung, ev sahipleri için ezber bozacak ortaklığı duyurdu: 'Bu yeni işbirliği önemli bir kilometre taşı'

Tesla ve Samsung enerji bağlantısını artırmak için ortaklık kuruyor.

house-1477041.jpg

Elektronik devi bir basın bülteninde "Tesla ile SmartThings Energy'yi Powerwall ev bataryası, Solar Inverter, Duvar Konektörü şarj çözümleri ve elektrikli araçlar gibi Tesla ürünlerine bağlayacak bir hizmet entegrasyonu kurduğunu" duyurdu.

Hareket, Tesla'nın daha fazla uygulama geliştiricisi için Uygulama Programı Arayüzünü güncellemesinden kısa bir süre sonra geldi.

Samsung EVP'si Chanwoo Park, "Tesla Energy'nin müşterileri artık Tesla uygulamasına ek olarak SmartThings Energy ve Samsung cihazları aracılığıyla evlerinin güç durumunu yönetip izleyebiliyor, bu da daha fazla erişim ve bağlantı sağlıyor" dedi.

"Bu yeni işbirliği, Samsung Electronics için çözümümüzü ev aletlerinin ötesinde daha yaygın olarak kullanılabilir hale getirme konusunda önemli bir kilometre taşıdır."
Electrek, Samsung'un kullanıcıların Tesla ürünlerini Samsung uygulaması aracılığıyla izlemelerine olanak tanıyacağını ve iş birliğinin zamanla genişleyeceğini öngördü. Ek olarak, çıkış Tesla'nın Storm Watch için bildirimleri Samsung televizyon ürünlerine aktaracağına inanıyor. Şirket ayrıca, Tesla sistemleri şebekeden bağımsız güç oturumlarını uzatmak amacıyla yedek güce geçtiğinde Samsung cihazlarını da kapatabilir.

Bu, Tesla'nın yalnızca EV alanında değil, aynı zamanda evlere ve binalara güç sağlama konusunda da elektrik hakimiyetine yönelik eğilimini sürdüren son hamle.

Geçtiğimiz yıl şirket, ülkeye daha verimli güneş enerjisi üretimi konusunda yardımcı olmak ve Avustralyalıların hemen kullanamayacakları fazla güneş enerjisini depolamalarına olanak sağlamak amacıyla Avustralya'da Megapack projesine başladı.

Şirketin ayrıca ABD'deki enerji depolama alanını genişletme planları da var; bu da "topluluklarımızı ve çevreyi koruyan daha temiz bir şebeke yaratacak." Megapack'lerin eyaletin kalan son kömür santralinin yerini aldığı Hawai'i'de belirli ilerlemeler kaydedildi; bu, eyaletin 2045 yılına kadar %100 yeşil enerjiden kurtulma hedefine ulaşmasına yardımcı olacak.

Kaynak: The Cool Down

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.