Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Çocukluğum Bakmak sana bir tepeden İkibinbeşten yetmişdört'e doğru Bir höyük gibi koca bir temelin İnce bir tepesi sanki ömür Her rüzgârda sarsılan doruk Hep bulutlu, hep puslu Oysa ne güzeldi ovası yemyeşil Ne derdi vardı, ne de hüznü Baharı bahar, kışı kıştı Çiçekler nakış Kelebekler kuştu Örülürdü kınalı ellerinde Gelinlik kızların neşe Bir yanda çam vardı Öbür yanda meşe Söğüt dallarında düdük Ayçiçeklerinden araba Tahtalardan silah Kalpaklardan külah Bey de bendim paşa da Hasret duydum hep Gözümdeki yaşa da Akıl şaştı, gönül sustu Bir tek ben miyim acaba Özleyen çocukluğunu Aç da olsam, fakir de olsam Çocuktum Kirli de olsam, paslı da olsam Çocuktum Unutsam da her şeyi Unutamam seni Çocukluğum.. (Orhan Tekiş) Doğumgünün kutlu olsun.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Doğum günün kutlu olsun.. teşekkür ederim.. İşten güçten fırsat bulup ancak gelebildim. Birde baktım kiiiii diloşumun doğum günüymüş bugün. neyseki yetiştim Canım Diloşom, Güzel yürekli arkadaşım , DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Her günün bitiminde birşeyler öğreniyorsan Ömrün sana vazgeçilmez dostlar kazandırıyorsa Sabaha gülerek açabiliyorsan gözlerini Büyüdüğüne üzülme Mutlak göçe bir adım daha yaklaşmışsın Olsun ne önemi var Geride kalacaklara Baktıklarında gülümseyebilecekleri Seni sevgiyle yad edebilecekleri Bir tek fotoğraf bile bırakabilmişsen Ve yüzündeki gülüşü doyasıya yaşayabilmişsen Büyüdüğüne üzülme Bırak günler sende iz bıraksın Bırak çizgilerin ve akların artsın Yeter ki yarın dünü aratmasın Büyüdüğüne üzülme Çünkü varsın İyi ki varsın..... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Redblack... canım benim.. ne kadar anlamlı bir şiir..tam bugüne özel..sende çok özelsin..yüreğinin güzelliği her satırından belli oluyor..seni tanıdığım için çok mutluyum..teşekkür ederim canım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 çok duygulandım ...ne güzel beni anlaman... yüreği camdan arkadaşım....bende o tuhaf ve büyüleyici şeyden bahsediyodum sana.. söylesene biz mannak mıyız.. yada kendimi zayi etmiyim ..acaba sen mannakmısın etme kendini zayi.. ben olurum.. mannak.. sen de benim kalbimin dinlendiricisi,huzur vericisisin..yıllardır günyüzüne çıkmayan duygularımı bana yeniden tanıtıp,kendimi bulmamı sağlayan ve bu sayede çok farklı tatları ve sizleri yaşamama sebep olan kişisin..özelimsin..şu andakı hislerimi anlatmaya kelimelerim yetmeyecek ama anladın sen eminim işte yine seni aradıım,aradıım,biliyorum geç kaldım ama burda buldum birazcık.. b]canım Leylam... anlıyorum seni..sende benim için özelsin..hemde çok ...canımsın sen benim.. [/b] Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 teşekkür ederim beğendiğine sevindim, inşallah dediğin gibi dah sık karşılaşırız temennilerin benden sana da geçerli olsun tekrar teşekkür ederim egzorsist.. Çocukluğum Bakmak sana bir tepeden İkibinbeşten yetmişdört'e doğru Bir höyük gibi koca bir temelin İnce bir tepesi sanki ömür Her rüzgârda sarsılan doruk Hep bulutlu, hep puslu Oysa ne güzeldi ovası yemyeşil Ne derdi vardı, ne de hüznü Baharı bahar, kışı kıştı Çiçekler nakış Kelebekler kuştu Örülürdü kınalı ellerinde Gelinlik kızların neşe Bir yanda çam vardı Öbür yanda meşe Söğüt dallarında düdük Ayçiçeklerinden araba Tahtalardan silah Kalpaklardan külah Bey de bendim paşa da Hasret duydum hep Gözümdeki yaşa da Akıl şaştı, gönül sustu Bir tek ben miyim acaba Özleyen çocukluğunu Aç da olsam, fakir de olsam Çocuktum Kirli de olsam, paslı da olsam Çocuktum Unutsam da her şeyi Unutamam seni Çocukluğum.. (Orhan Tekiş) Doğumgünün kutlu olsun.. unutsamda herşeyi..unutamam seni çocukluğum..ne kadar da doğru.. çocukluğum..çocukluğum eksik birşey var anlatamıyorum o zamanlardan yasaklamışlar doyasıya..doyasıya ağlayamıyorum.. teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.