Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl yandığım ateşlerden sawrulan küller bile yanardı,taşıdım yana yana en yaman zamanlarda sewdanı,ölümün kol gezdiği o karanlık we hain günlerde,ağlayan çocukların sessiz çığlıklarında ben wardım...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Yazar hepimizin istediği bu sanırım ama sadece istemek yetmiyo bazen
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl hepimizin istediği bu sanırım ama sadece istemek yetmiyo bazen haklısın ozaman bizde mucadele edelim ben varım
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Yazar bende warım:) peki önerilerin warmı ne yapabiliriz sence? benim en çok zorlandığım kısım burası...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl bende warım:) peki önerilerin warmı ne yapabiliriz sence? benim en çok zorlandığım kısım burası...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl bende warım:) peki önerilerin warmı ne yapabiliriz sence? benim en çok zorlandığım kısım burası... ya mesela ben bunu yapıyordum;bizim tekstil fabrikadan defolu mallar oluyodu onları alıyodum ve ankarada arkadaslarımla ihtiyacı olan ailelerin cocuklarına dagıtırdık ve biz 10 arkadas kendi okul harclıgımızın 3/1 ni cocuklara ayırdık sectigimiz cocuklara unv. kazanana dek burs veriyoduk tabi zeki ve hakkaten okumak istiyenlere tabi kendi capımızdan suan 5 cocuga burs veriyoruz...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Yazar aslında kökten halledilmesi gereken bi sorun war ama şuan yapabilecek tek şey safını belli etmek sanırım... o çocukları düşünmek,düşünmeyenlerin de düşünmesi için uraşmak... en önemlisi susmamak!
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Yazar çok güzel... keşke tüm dünyadaki çocuklar içinde böle bişe yapabilsek. bu sitede bunu için bişeler yapamazmıyız acaba? ne bilim kampanya tarzı bişe
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl aslında kökten halledilmesi gereken bi sorun war ama şuan yapabilecek tek şey safını belli etmek sanırım... o çocukları düşünmek,düşünmeyenlerin de düşünmesi için uraşmak... en önemlisi susmamak! cok ama cok haklısın ama bence bireysel olarak baslamak lazım damla gibi sonra su sonra deniz oluruz
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Yazar içimde bi ışık yandı ,çok mutlu oldum:) düşünen,uğraşan insanlarla tanışmak çok güzel.
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl içimde bi ışık yandı ,çok mutlu oldum:) düşünen,uğraşan insanlarla tanışmak çok güzel. hayallerim vardı yapmak icin ama dosundumde ulkemin hayalleri olmadan benim olmazki onun icin ulkemin hayalleri olmalı tskler seninlede tanısmak guzel ....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.