Φ AyZa Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 yandığım ateşlerden sawrulan küller bile yanardı,taşıdım yana yana en yaman zamanlarda sewdanı,ölümün kol gezdiği o karanlık we hain günlerde,ağlayan çocukların sessiz çığlıklarında ben wardım... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 selam... o cocuklar yeniden gulecek .............. Alıntı
Φ AyZa Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 hepimizin istediği bu sanırım ama sadece istemek yetmiyo bazen Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 hepimizin istediği bu sanırım ama sadece istemek yetmiyo bazen haklısın ozaman bizde mucadele edelim ben varım Alıntı
Φ AyZa Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 bende warım:) peki önerilerin warmı ne yapabiliriz sence? benim en çok zorlandığım kısım burası... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 bende warım:) peki önerilerin warmı ne yapabiliriz sence? benim en çok zorlandığım kısım burası... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 bende warım:) peki önerilerin warmı ne yapabiliriz sence? benim en çok zorlandığım kısım burası... ya mesela ben bunu yapıyordum;bizim tekstil fabrikadan defolu mallar oluyodu onları alıyodum ve ankarada arkadaslarımla ihtiyacı olan ailelerin cocuklarına dagıtırdık ve biz 10 arkadas kendi okul harclıgımızın 3/1 ni cocuklara ayırdık sectigimiz cocuklara unv. kazanana dek burs veriyoduk tabi zeki ve hakkaten okumak istiyenlere tabi kendi capımızdan suan 5 cocuga burs veriyoruz... Alıntı
Φ AyZa Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 aslında kökten halledilmesi gereken bi sorun war ama şuan yapabilecek tek şey safını belli etmek sanırım... o çocukları düşünmek,düşünmeyenlerin de düşünmesi için uraşmak... en önemlisi susmamak! Alıntı
Φ AyZa Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 çok güzel... keşke tüm dünyadaki çocuklar içinde böle bişe yapabilsek. bu sitede bunu için bişeler yapamazmıyız acaba? ne bilim kampanya tarzı bişe Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 aslında kökten halledilmesi gereken bi sorun war ama şuan yapabilecek tek şey safını belli etmek sanırım... o çocukları düşünmek,düşünmeyenlerin de düşünmesi için uraşmak... en önemlisi susmamak! cok ama cok haklısın ama bence bireysel olarak baslamak lazım damla gibi sonra su sonra deniz oluruz Alıntı
Φ AyZa Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 içimde bi ışık yandı ,çok mutlu oldum:) düşünen,uğraşan insanlarla tanışmak çok güzel. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 içimde bi ışık yandı ,çok mutlu oldum:) düşünen,uğraşan insanlarla tanışmak çok güzel. hayallerim vardı yapmak icin ama dosundumde ulkemin hayalleri olmadan benim olmazki onun icin ulkemin hayalleri olmalı tskler seninlede tanısmak guzel .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.