Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

yandığım ateşlerden sawrulan küller bile yanardı,taşıdım yana yana en yaman zamanlarda sewdanı,ölümün kol gezdiği o karanlık we hain günlerde,ağlayan çocukların sessiz çığlıklarında ben wardım...

Gönderi tarihi:

selam... o cocuklar yeniden gulecek :)..............

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hepimizin istediği bu sanırım ama sadece istemek yetmiyo bazen

Gönderi tarihi:
hepimizin istediği bu sanırım ama sadece istemek yetmiyo bazen

haklısın ozaman bizde mucadele edelim ben varım :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bende warım:) peki önerilerin warmı ne yapabiliriz sence? benim en çok zorlandığım kısım burası...

Gönderi tarihi:
bende warım:) peki önerilerin warmı ne yapabiliriz sence? benim en çok zorlandığım kısım burası...
Gönderi tarihi:

ya mesela ben bunu yapıyordum;bizim tekstil fabrikadan defolu mallar oluyodu onları alıyodum ve ankarada arkadaslarımla ihtiyacı olan ailelerin cocuklarına dagıtırdık ve biz 10 arkadas kendi okul harclıgımızın 3/1 ni cocuklara ayırdık sectigimiz cocuklara unv. kazanana dek burs veriyoduk tabi zeki ve hakkaten okumak istiyenlere tabi kendi capımızdan :) suan 5 cocuga burs veriyoruz... :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

aslında kökten halledilmesi gereken bi sorun war ama şuan yapabilecek tek şey safını belli etmek sanırım... o çocukları düşünmek,düşünmeyenlerin de düşünmesi için uraşmak... en önemlisi susmamak!

Gönderi tarihi:
  • Yazar

çok güzel... keşke tüm dünyadaki çocuklar içinde böle bişe yapabilsek. bu sitede bunu için bişeler yapamazmıyız acaba? ne bilim kampanya tarzı bişe

Gönderi tarihi:
aslında kökten halledilmesi gereken bi sorun war ama şuan yapabilecek tek şey safını belli etmek sanırım... o çocukları düşünmek,düşünmeyenlerin de düşünmesi için uraşmak... en önemlisi susmamak!

cok ama cok haklısın ama bence bireysel olarak baslamak lazım damla gibi sonra su sonra deniz oluruz :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

içimde bi ışık yandı ,çok mutlu oldum:) düşünen,uğraşan insanlarla tanışmak çok güzel.

Gönderi tarihi:
içimde bi ışık yandı ,çok mutlu oldum:) düşünen,uğraşan insanlarla tanışmak çok güzel.

hayallerim vardı yapmak icin ama dosundumde ulkemin hayalleri olmadan benim olmazki onun icin ulkemin hayalleri olmalı :)tskler seninlede tanısmak guzel ....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.