Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yandığım ateşlerden sawrulan küller bile yanardı,taşıdım yana yana en yaman zamanlarda sewdanı,ölümün kol gezdiği o karanlık we hain günlerde,ağlayan çocukların sessiz çığlıklarında ben wardım...

Gönderi tarihi:
bende warım:) peki önerilerin warmı ne yapabiliriz sence? benim en çok zorlandığım kısım burası...

ya mesela ben bunu yapıyordum;bizim tekstil fabrikadan defolu mallar oluyodu onları alıyodum ve ankarada arkadaslarımla ihtiyacı olan ailelerin cocuklarına dagıtırdık ve biz 10 arkadas kendi okul harclıgımızın 3/1 ni cocuklara ayırdık sectigimiz cocuklara unv. kazanana dek burs veriyoduk tabi zeki ve hakkaten okumak istiyenlere tabi kendi capımızdan :) suan 5 cocuga burs veriyoruz... :)

Gönderi tarihi:

aslında kökten halledilmesi gereken bi sorun war ama şuan yapabilecek tek şey safını belli etmek sanırım... o çocukları düşünmek,düşünmeyenlerin de düşünmesi için uraşmak... en önemlisi susmamak!

Gönderi tarihi:
aslında kökten halledilmesi gereken bi sorun war ama şuan yapabilecek tek şey safını belli etmek sanırım... o çocukları düşünmek,düşünmeyenlerin de düşünmesi için uraşmak... en önemlisi susmamak!

cok ama cok haklısın ama bence bireysel olarak baslamak lazım damla gibi sonra su sonra deniz oluruz :)

Gönderi tarihi:
içimde bi ışık yandı ,çok mutlu oldum:) düşünen,uğraşan insanlarla tanışmak çok güzel.

hayallerim vardı yapmak icin ama dosundumde ulkemin hayalleri olmadan benim olmazki onun icin ulkemin hayalleri olmalı :)tskler seninlede tanısmak guzel ....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.