Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Admin Wanda Adında Bir Balık (1988) A Fish Called Wanda Acaba diyorum bu filmi hatırlayayınız varmı... Yeniden seyrettim o kadar çok güldüm kü anlatamam. Eğer izlemediyseniz mutlaka izleyin derim özellikle Jamie Lee Curtis en iyi rolünü bu filmde oynamış. Hırsızların hayatını anlatan enteresan bir komedi diyebiliriz desemde inanmayın ve sakın kaçırmayın derim... Yönetmen: Charles Crichton Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Kevin Kline, John Cleese, Michael Palin A crooked foursome commits the heist of the century and is about to get away ... until the London police arrest one of them. Can the three on the lam (Michael Palin, Jamie Lee Curtis and Kevin Kline) persuade their comrade's lawyer (John Cleese) to reveal the stolen loot's location? Laugh-out-loud funny, A Fish Called Wanda explores the notion of "honor" among thieves. Director: Charles Crichton Cast: Jamie Lee Curtis, Kevin Kline, John Cleese, Michael Palin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.