Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
l1557bm2.jpg

gif2ez7qn3.gif

Öylesine bir evlat ki o, dilerim herkes burcum gibi bir evlada sahip olur....

seni çok seviyorum bir tanem, hiç değişme olur mu?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

mutluluğumu siz dostlarımla paylaşmak istedim..

orkide1bq6.jpg

Gönderi tarihi:

ilyadacım burcu'nun doğum gününü kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim :sorcerer::clover:

Gönderi tarihi:

yoksa bu burcuu... :wub: ÖSS adayımız mı... :rolleyes:

ablacım..arkadaşımaa sağlıklı,mutlu,idealleriinin hayırlısıyla gerçekleşmiş olduğu,sevdikleriyle birlikte bir ömür dilerim.. :wub:

iyiki doğmuşş... ve bir anne çocuğuyla gurur duyuyorsa ne mutlu o evlada... inan o da senin kadar mutludur... :clover:

ailem sağğolsun bu mutluluğu öyle çok yaşatıyorlar ki... :wub: ordan biliyorum... :hug:

:flowers: nice sağlıklı ömürler dilerim...

Gönderi tarihi:

Canım arkadaşımın BURCU'su;annen benim yerime seni kucaklasın, gözlerinden öperim canım.İlyadam,gönlü güzelim, Allah evladına mutlu,hayırlı ömür versin.Allah iyilerle,güzelliklerle karşılaştırsın onu :sweatingbullets:

130319274mfnhzkfsex5.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hepinize çokk teşekkür, mesajları okuduğunda kızımın gözlerinde ki gülümsemeyi görmenizi isterdim:)) mcxx...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.