Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2024 1 yıl Admin Paramı alır almaz satın alacağım beş CES 2024 ürünü Son yıllarda CES, hiçbir zaman piyasaya çıkmayacak olan ürünlerin gösterişli tanıtımlarının yapıldığı bir gösteri olarak ün kazandı; her ne kadar CES'in kökleri perakende mağazalarının raflarında ne stoklayacağına karar vermek için yılın gelecek ürünlerini ön izleme yapmasına dayansa da . Neyse ki CES 2024'te, yakın zamanda piyasaya sürülen teknolojik cihazlara yönelik güçlü sunumların yanı sıra gerçek ürün lansmanlarında da herhangi bir eksiklik yaşanmadı. ZDNET, editörünün en iyi gösteri seçimini yayınladı. Ayrıca, satın alınabilir hale gelir gelmez iyi para ödeyeceğim kişisel ürün listemi de paylaşmayı düşündüm. Bu beş ürün sıramın en üstünde yer alıyor. 1. Roborock Flexi Pro Son birkaç yıldır Roborock'un robot süpürgelerinin kalitesinden çok etkilendim, çünkü piyasaya ilk çıkan olmasalar bile, süpüren, paspaslayan ve temizlik yapan 2'si 1 arada robotlar yaratarak endüstriyi geride bıraktılar. rakiplerinden daha güvenilir çalışırlar. CES'te Roborock'un başkanı Quan Gang ile konuştuktan sonra daha da etkilendim; bana Roborock'un şimdiye kadar ürettiği ilk iki ürünün kaliteden memnun olmadıkları için hurdaya çıkarıldığını ve üçüncü ürünün de başarılı olması gerektiğini çünkü tükendiğini söyledi. paradan. Anında büyük ilgi gördü ve şu anda dünya çapında en çok satan robovac üreticilerinden biri oldular. CES 2024'ün En İyileri ZDNET, profesyoneller üzerinde en fazla etkiyi yaratacak yenilikleri belirlemek için CES haber ve duyuru dalgasını inceliyor. İş ve yaşamın geleceğini dönüştüren en yeni ürünler ve trendler hakkında bilgi edinin. Ama CES'ten sevdiğim ürün robovac değildi. Roborock Flexi Pro adı verilen akıllı, dik, ıslak/kuru bir elektrikli süpürgedir (çünkü bazen bir robovac her yere ulaşamaz veya sadece hızlı bir temizliğe ihtiyaç duyarsınız). Flexi Pro güzel, minimalist bir tasarıma sahiptir, hem elektrikli süpürge hem de paspas olarak çalışır, kendi kendini temizler ve 17.000 Pa emiş gücüne sahiptir (çoğu robot elektrikli süpürgenin gücünün iki katı). Fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanıyorum. 2. Ecobee Akıllı Kapı Zili Kamerası Ecobee, Akıllı Kapı Zili Kamerasını 2023'ün 4. çeyreğinde piyasaya sürdüğünde sektörün çoğu omuz silkti ve bunun Ring, Google, Logitech ve Eufy gibi tonlarca köklü rakibin bulunduğu ve düşük maliyetli bir pazara tuhaf bir geç giriş olduğunu düşündü. Blink, Wyze ve Arlo gibi cesurlar. Ancak Ecobee Akıllı Kapı Zili Kamerasının bir demosunu aldıktan ve CES'te Ecobee CEO'su Greg Fyke ile konuştuktan sonra, Ecobee ekibinin piyasadaki mevcut ürünlerde belirli sorunlar olması nedeniyle akıllı kapı zillerine yönelmesinden çok etkilendim. kendilerini geliştirebileceklerinden ve daha iyi bir ürün sunabileceklerinden emindiler. En büyük gelişme görüş alanıdır. Çoğu kapı zili kamerası, kapıya gelen birini görmek için mükemmeldir ancak kapının hemen önüne yerleştirilmiş bir paketi göremezler. Ecobee kapı zili 175 derecelik bir görüş alanına sahiptir, böylece kapıya yaslanmış bir şeyi görebilir. Bunu CES demomda denedim ve harika çalışıyor. Bugün bu sorunu yaşıyorum ve bu yüzden paketleri görmek için verandamda ikinci bir kameram var. Zaten bir Ecobee termostatım olduğundan ve kalite, özellikler ve kullanışlılıktan çok memnun kaldığım için, Ecobee kapı zilinin bir başka güzel özelliği de Ecobee termostatınızın ekranını kapı zili kamerasını görüntülemek için kullanabilmesidir. Ayrıca Apple Watch'ta da ön izleme yapılır. Ecobee termostatını kapı zili ziliniz olarak da kullanabilirsiniz. Yalnızca kablolu olduğunu, dolayısıyla herkeste işe yaramayacağını unutmayın. Yine de, bugün mevcut ve mevcut iki kamera kurulumumu değiştirmek için onu kullanmayı çok isterim. 3.Samsung S95D OLED TV Tamam, bunun başında bu TV'yi piyasaya çıkar çıkmaz satın almak istediğimi söyleyerek başlamalıyım; satın almaya gücümün yetip yetmeyeceği farklı bir konu olacak. (Bu bahar çıktığında göreceğiz.) Yine de S95D'yi zaten "CES 2024'ün en iyi TV'si" ve şu anda dünyanın en iyi görüntü kalitesine sahip TV'si olarak tanımlamıştım. Geçen yılın modeli () zaten görüntü kalitesi açısından dünyadaki en iyi üç TV arasında yer alıyordu - diğer ikisi ve - en azından tüketicilerin perakende olarak satın alabilecekleri TV'ler arasında. Ardından Samsung, CES 2024'te oyunun kurallarını değiştiren yeni bir özelliği duyurdu. S95D artık parlamayan bir ekrana sahip ve CES'te bu ürünle geçirdiğim süre boyunca ne kadar etkili olduğuna hayran kaldım. Parlama, neredeyse tüm OLED TV'lerin en büyük dezavantajlarından biridir. İnanılmaz dinamik aralığa, yoğun renklere ve etkileyici siyah seviyelerine sahipler, ancak LCD ve QLED TV'lerin güçlü arka ışıklarına sahip olmadıkları ve pencereler ve lamba ışıkları için ayna haline geldikleri için bunları aydınlık odalarda kullanmak zordur. S95D, yeni yansıma önleyici ekranıyla bu durumun üstesinden geliyor. Bunu bir akıllı telefon kamerasındaki parlak bir el feneriyle test ettik ve yoğun ışığı ne kadar iyi dağıttığına ve onu TV'deki görüntünün bastırabileceği yumuşak bir parlaklığa dönüştürdüğüne hayran kaldık. Bu yüzden onu bir tüketicinin satın alabileceği en iyi görüntü kalitesine sahip TV olarak görüyorum ve bu yüzden bir tane almak istiyorum. Fiyatlandırma bahara kadar açıklanmayacak ancak sonbahar alışveriş sezonunda indirime girmeden önce 55 inçlik bir model için fiyatın 2.500 $ civarından başlayacağını bekliyorum. 4. Vasco Tercüman E1 CES 2024'te yaşadığım en etkileyici demolardan biri, 49 dili gerçek zamanlı olarak çevirmek için yapay zeka ve uygulama kullanan bir kulaklık olan Vasco Translator E1 ekibiyle birlikteydi. Vasco ekibinin Lehçe konuşan bir üyesi, İspanyolca konuşan ZDNET meslektaşım Sabrina Ortiz ve İngilizce konuşan benimle test ettik ve E1 kulaklığı kulağımızda üç dil arasında otomatik olarak tercüme ediliyor ve çeviriler metin halinde görüntüleniyor. telefon uygulaması. Hafif bir gecikme oldu ve çeviriler yaklaşık yüzde 80-90 oranında doğruydu, ancak üç farklı dilin engelini aşarak iletişim kurmamıza ne kadar iyi izin verdiği dikkat çekiciydi. Ürün 2024'ün 2. çeyreğinde piyasaya sürülecek ve fiyatlandırma henüz mevcut değil. Ekibin hâlihazırda 108 dili çevirebilen, yaklaşık 200 ülkede çalışan ve cihazın kullanım ömrü boyunca bağlantı sağlayan dahili bir SIM kartına sahip olan bir el tipi mobil cihazı olan . V4'ün fiyatı 389 dolar ve piyasaya çıktığında E1 kulaklıkla birlikte çalışacak. Meslektaşlarım Kerry Wan ve Sabrina Ortiz de rakip bir ürünün tanıtımını yaptılar ve bunun Vasco'nun ürünlerinden biraz daha doğru olduğunu ve gürültülü alanlarda daha iyi çalıştığını gördüler. Bununla birlikte, topluluk oluşturma ve gençlik okuryazarlığı programı kapsamında yaptığım gönüllü çalışmalarda, Vasco kapsamındaki (Svahili ve Farsça gibi) ve TimeKettle kapsamına girmeyen daha az yaygın dilleri konuşan göçmenlerle düzenli olarak işbirliği yapıyorum ve bu yüzden Vasco'nun ürünüyle daha çok ilgileniyorum. Ha bir de TimeKettle cihazının fiyatının 700 dolar olduğu gerçeği -- gerçi içinde E1'e benzer iki kulaklık da var. 5. Oclean X Ultra S akıllı diş fırçası Akıllı diş fırçalarının CES'te uzun ve ilginç bir geçmişi var. Yıllar boyunca kaç demo yaptığımın sayısını unuttum. Ancak hiçbiri beni, neredeyse on yıldır kullandığım (tabii ki fırça başlıklarını düzenli olarak değiştirirken) eski tarz Philips Sonicare diş fırçamı bir kenara bırakmaya ikna etmedi. Bu sene sanırım beklediğim kişiyi bulmuş olabilirim. Oclean X Ultra S, kaçırdığınız noktalar hakkında size anında geri bildirim sağlayan yerleşik bir ekrana ve fırçalama puanına, WiFi ve Bluetooth bağlantısına, çok hızlı mı fırçaladığınızı yoksa çok fazla mı uyguladığınızı söyleyen kemik ileten bir hoparlöre sahiptir. basınç, Apple Health entegrasyonu ve 4-6 aylık pil ömrü. Oclean X Ultra S, ABD pazarına üçüncü çeyrekte gelecek ve fiyatı 130 dolar olacak. Pazar liderleri Philips ve Oral-B'nin üst düzey akıllı diş fırçalarının fiyatının 300 ila 350 dolar arasında olduğu göz önüne alındığında, Oclean X Ultra S, teknolojinin etkin olduğu diş fırçalamayı çok daha fazla insana sunabilir. Oclean uygulaması şu anda Apple App Store'da Philips, Oral-B, Colgate ve diğer akıllı diş fırçası uygulamaları kadar iyi derecelendirilmedi; bu nedenle Oclean'ın kullanılabilirliği ve genel dijital deneyimi geliştirmek için hâlâ yapması gereken bazı işler olabilir. Ancak CES 2024'te gördüklerime göre, bu ürünün pek çok özelliği var ve sonunda akıllı bir diş fırçasına rahatlıkla ödeyebileceğim bir fiyata geliyor. Kaynak: ZDNet
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.