Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl lütfen hersabah kalktığımda saçlarım bonus puan toplamasın Huohah Biriktirdiğimis bonusları ne zaman harcayabiliris :kaşkaldıransmiley:
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl biri şu güvercınleri yahni yapsın,terası tuvalet sanıyolar,daha yeni yıkadım
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl Şikayet topici deil burası.. Bişi sordum sana onlar harcanmıyo anca bırıkıyo,bıktım kabaran saçlardan
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl lütfen mantıksız davranmayalım.......kırıcı olmayalım karşımızdakini zor durumda bırakmayalım
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl lutfen bırı bana cıkofte yapsın kac gundur canım ıstıyo yemessem catlıcam
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl lütfen bana bir makineli tüfek bulalım saydım öldürülmesi gereken 23 kişi var,şimdilik.
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl lütfen bır usttekı canıyı durdursun süreklı öldurmekten bahsedıyo psilocık sizoıd paranoyan
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl lütfen bana bir makineli tüfek bulalım saydım öldürülmesi gereken 23 kişi var,şimdilik. bi insan kendini 23 kere de saymaz ki yanlış saymışsın ben saydım sonuç bir ,,,işlem hatası olmasın istersen hesap makinesi kullan ismini 1 kere toplamayı da unutma bak ozaman sonuç bir çıkıyor ben sana tek kurşun göndereyim kendini vur kurtul
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl bi insan kendini 23 kere de saymaz ki yanlış saymışsın ben saydım sonuç bir ,,,işlem hatası olmasın istersen hesap makinesi kullan ismini 1 kere toplamayı da unutma bak ozaman sonuç bir çıkıyor eli kırlenmişken senıde alsın
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl eli kırlenmişken senıde alsın önce kendini vursun , sonra beni vursun, ölmez sağ kalırsam bende seni vurayım olurmu anlaştıkmı hadi kabul et bu işten karlı çıkaçakmışım gibi bir his var içimde bi taşla iki kuş bunamı diyolar acaba
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.