Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl ben birisinin ıletisinin altına birsey yazıyorum çok sonrdan araya baskasının girdigini goruyorum,uygun olmuyor,hatta ayıp olabiliyor. lütfen.. nasıl olduğunu anlayamadığım bu durum değişebilir mi yoksa ben biraz kör müyüm?
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl öylemisin... yumuşacık şöyle ipek çarşaflarda olsa uyumak istemezsin dimi
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl yuk.. istemem.. cok mu yumusak..kustuyu mu..yuk canim,istemem hec
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl sıcacık kıvrılıverirsin içine.... mis gibide kokuyor çarşaflar
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl yuk..istemem aman tutmayin beni uyuyacagim.. kusura bakma Kleo sen istedin
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl lütfenn uykum gelsinn artıkk... kaçtı gelmiyor yaff....yaramaz şeyy....
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl leylam ya uyunurmu yarın tatil estikçede uyuyamas inşallah bu gece
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl lütfenn uykum gel artık sen başkalarının sözünü dinlemee....!!
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl siz uyumayin,tabi yarin tatil.. bana tatil degil canim,ama uykum yok
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl ayy resmen bedduaya maruz kaldıım.... uykum sayıyorum 10'a kadar....geldin geldin...gelmedin sen yoluna...ben yoluma... rüyamda kimyacıyı değil de....başka şeyler göreyim de uyanasım gelmesin.... lüffennnn!!
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl benimde uykumu getirdiniz be....... hani uyanık geçiniyorduk leyla..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl siz uyanık değilsiniz de... sizi uyanıklar sizii dedirtirsiniz ama... yaff ablacımm... yarın sana tatil değilse...uyusana...yasık canınaa.... kıyamam yaff...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Kleocum yukarida belirttigim gibi olmamam gerektigi halde fazlasiyla uyanikim ipek carsaflara ihtiyacim var sen estikcem canim,aliskinim,yarin erken kalksam da daha sonra telafi ederim bidenem benim
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl pekii o zaman bu arada ben uykumun kokusunu almaya başladıımm... gelsin yamacıma pataklıcam... baaakk geldi bilee....vayyyy vayy vayy...üstüne papatya kokuları sinmişş.... neden acepaa?? ben uyuyorum öptüm hepinizi....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.