Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Kargaların sesi kötü ama bu ötmelerine mani değil Denizi seyrederken hayal kurmayı çok severim... aslında denize bakarken eğer yanlızsan muhtemelen dalıyorsun hayell dünyana.. genelde ben hep farkına varmadan düş kuruyorum.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 aslında denize bakarken eğer yanlızsan muhtemelen dalıyorsun hayell dünyana.. genelde ben hep farkına varmadan düş kuruyorum.. evettt james ya deniz kenerında çok güzel oluyor hayal kurmak bide gün batımı ya da doğuşu oluyosa Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 özenme kız..sen zaten erkek gibi kadınsın eyvallah kardeş Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 son dk. gölü atmayı beklerim ve atarkende kalecinin gözlerine bakmaktan ve onun haleti ruhiyesini izlemekten çok keyif alırım.. anladınız siz onu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 moralim bozukken deat metal dinlerken, alkol almaktan ve bunalım takılmaktan büyük haz duyuyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.