Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Tanrı, yaprağın hafifliğini , ceylanın bakışını , güneş ışığının kıvancını , sisin gözyaşını aldı; rüzgarın kararsızlığını , tavşanın ürkekliğini buna ekledi. Onların üzerine kıymetli taşların sertliğini , balın tadını , kaplanın yırtıcılığını , ateşin yakıcılığını , kışın soğuğunu , saksağanın gevezeliğini , kumrunun sevgisini kattı. Bütün bunları karıştırdı eritti ve kadını yaptı. Yarattığı kadını , erkeğe armağan etti... Tanrı , kaplumbağanın yavaşlığını , boğanın bakışlarını , fırtına bulutlarının kasvetini , tilkinin kurnazlığını , boranın dehşetini aldı; hindinin kabarışını, sülüğün yapışkanlığını , kedinin nankörlüğünü , gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi. Bunların üzerine ayının kabalığını , bukelamunun şıpsevdiliğini , sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı. Yarattığı erkeği , adam etsin diye kadına verdi...
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl selam..red-et-black.....belkide..tiiyee-alınacak-bir*yazı-ama..neysee.. erkeklerle-sorunlu-gibisin...bilmelisinki-her-kadın-bir-erkeğin-altında-ezilmek-ister..yani;erkeğinin-gücünü-hissetmek-ister..gerçi-bunu-çoğu-zaman-kavrayamasalarda-sorun-değildir.. bazen-insanın-yakındıkları-aslında-tapındıklarıdır.. erkeğini-yeren..istemeyen..eleştiren..çok-kadın-gördüm..amma-en-ufak-can-yanmışlığında..yada-erkeğine-gelen-nihai-bir-eleştride..o-benim-erkekim-çığırtıları-çoğundan-çıkmıştır..öyledir..böyledir..şöyledir..kadınıda-erkeğide..temelde-bakarsan-kimse-masumda-değildir..ulaşılamazda.. en-güzeli-savaşmamk...ben-bir-kadınla-savaşmam..çünkü-bilirim-asla-yenemem..ve-savaşmayarakta-zaferi-olmam.. yaşam-alırken-bizi-tiyee..belki-bizde-almalıyız-kendimizi-biraz-tiyeee..amma-olmasın-ilişkimiz-düşmanımız..sağlıcakla-kalmalıyız..ve-kal-sağlıcakla... .....
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl selam..red-et-black.....belkide..tiiyee-alınacak-bir*yazı-ama..neysee.. erkeklerle-sorunlu-gibisin...bilmelisinki-her-kadın-bir-erkeğin-altında-ezilmek-ister..yani;erkeğinin-gücünü-hissetmek-ister..gerçi-bunu-çoğu-zaman-kavrayamasalarda-sorun-değildir.. bazen-insanın-yakındıkları-aslında-tapındıklarıdır.. erkeğini-yeren..istemeyen..eleştiren..çok-kadın-gördüm..amma-en-ufak-can-yanmışlığında..yada-erkeğine-gelen-nihai-bir-eleştride..o-benim-erkekim-çığırtıları-çoğundan-çıkmıştır..öyledir..böyledir..şöyledir..kadınıda-erkeğide..temelde-bakarsan-kimse-masumda-değildir..ulaşılamazda.. en-güzeli-savaşmamk...ben-bir-kadınla-savaşmam..çünkü-bilirim-asla-yenemem..ve-savaşmayarakta-zaferi-olmam.. yaşam-alırken-bizi-tiyee..belki-bizde-almalıyız-kendimizi-biraz-tiyeee..amma-olmasın-ilişkimiz-düşmanımız..sağlıcakla-kalmalıyız..ve-kal-sağlıcakla... ..... :) yaaa ne diyeyim ki şimdi..... öncelikle eline sağlık. teşekkür ederim onca yazıp yormuşsun kendini. ama şaşırdım. çünkü tamamen gülümsetebilecek bir yazı olduğunu düşündüğüm için paylaştım. yoksa erkeklerle bir sorunum yok. zaten benim genel olarak insanlarla sorunum yoktur. insanlarla sorun yaşamak , başkalarına rahatsızlık vermek beni huzursuz eder.o yüzden bende kimeseye savaş açmam ve kimseyle savaşmam. birgün savaş açma eyleminde bulunursam,sanırım bu öncelikle kendime karşı olur. çünkü bana en zor gelecek olan kendimle sorunumun olmasıdır. neyse umarım anlatabilmişimdir. bazen-insanın-yakındıkları-aslında-tapındıklarıdır.. bu arada bu sözü gerçekten çok beğendim. çünkü gerçektende insanlar her zaman yakındıklarına tapınırlar.... tekrar teşekkürler.
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl :) yaaa ne diyeyim ki şimdi..... öncelikle eline sağlık. teşekkür ederim onca yazıp yormuşsun kendini. ama şaşırdım. çünkü tamamen gülümsetebilecek bir yazı olduğunu düşündüğüm için paylaştım. yoksa erkeklerle bir sorunum yok. zaten benim genel olarak insanlarla sorunum yoktur. insanlarla sorun yaşamak , başkalarına rahatsızlık vermek beni huzursuz eder.o yüzden bende kimeseye savaş açmam ve kimseyle savaşmam. birgün savaş açma eyleminde bulunursam,sanırım bu öncelikle kendime karşı olur. çünkü bana en zor gelecek olan kendimle sorunumun olmasıdır. neyse umarım anlatabilmişimdir. bazen-insanın-yakındıkları-aslında-tapındıklarıdır.. bu arada bu sözü gerçekten çok beğendim. çünkü gerçektende insanlar her zaman yakındıklarına tapınırlar.... tekrar teşekkürler. ben-teşekkür-ederim... yazı-yazmak--kadın-ruhu--mitoloji..söyleşi..tarih..edebiyat..mangalda-pişirmek-et..terlemek-saunada..kıyılarında-gezmek-deryaların..bulmak-yaz-sıcağında-buz-gibi-suyu..felsefenin-beyin-acıtan-hali..vs.. **işte-bunlar-benim-sanatım.... .... savaş..bi-taraf-kaybediyorsa,ne-anlamı-varki-zaferin... hem-dememişmi--budha;zafer-nefreti-doğurur..çünkü-kaybeden-mutsuzdur... ....
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Figgaro kardes eminmisin su yakinma ve tapinma olayina,hayatim boyunca yakindigim tek sey evimde olan ve daima olacak olan o ikiz cadilar...Hep yakiniyorum yani hatta gecen gun aneme ya ben ya onlar dedim,ama kaybettim Ben kim onlara tapmak kim... ...gülüm..parisim..antuanet-im..öğreneceksin....
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl ...gülüm..parisim..antuanet-im..öğreneceksin.... sonumuz giyotinle bitmezse ogreniriz tabi :angry2:
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl Tanrı, yaprağın hafifliğini , ceylanın bakışını , güneş ışığının kıvancını , sisin gözyaşını aldı; rüzgarın kararsızlığını , tavşanın ürkekliğini buna ekledi. Onların üzerine kıymetli taşların sertliğini , balın tadını , kaplanın yırtıcılığını , ateşin yakıcılığını , kışın soğuğunu , saksağanın gevezeliğini , kumrunun sevgisini kattı. Bütün bunları karıştırdı eritti ve kadını yaptı. Yarattığı kadını , erkeğe armağan etti... Tanrı , kaplumbağanın yavaşlığını , boğanın bakışlarını , fırtına bulutlarının kasvetini , tilkinin kurnazlığını , boranın dehşetini aldı; hindinin kabarışını, sülüğün yapışkanlığını , kedinin nankörlüğünü , gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi. Bunların üzerine ayının kabalığını , bukelamunun şıpsevdiliğini , sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı. Yarattığı erkeği , adam etsin diye kadına verdi... gene en iyisini bize vermiş devenin yetinmesini
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl aynen katılıyorum yetinmek gibisi yok yetinmesini bilmeyenin vay haline
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.