Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 pasta.... .....isterim çukolatalı olur mu? yanında da dondurma... ne dersin Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 bu günkü menümüz.. piliç köfte+ Z. yağlı kabak+salata+meyve +yoğurt afiyet olsun... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 bu günkü menümüz..piliç köfte+ Z. yağlı kabak+salata+meyve +yoğurt afiyet olsun... çok iimiş james çok beğendim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 çok iimiş james çok beğendim ee diyet ağırlıklı olunca hoşunuza gider tabi.. artık hafif yemekler var.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 çukolatalı olur mu?yanında da dondurma... ne dersin olur...neden olmasın..kestaneli çukulatalı olursa daha iyi olur Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 iyi guzel yemek yedikte, yemekten sonra bir cay iyi gider degilmi ? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 evett evet.... ama bir de pasta olursa sevinirim...birinin bana 2 dilim yoksa 3 müydü? herneyse de... pasta dilimi borcu var da... fena olmazdı.. diyette olanlara bbiraz ayıp olucak ama... Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ben pasta hakkimi sen estikce ben titrerim, arkadasima veriyorum kendimede az demli, orta sekerli, bardagi ince belli, bir bardak cay alayim mumkunse Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 evett evet.... ama bir de pasta olursa sevinirim...birinin bana 2 dilim yoksa 3 müydü? herneyse de... pasta dilimi borcu var da... fena olmazdı.. diyette olanlara bbiraz ayıp olucak ama... evet ayıp olur.... yeme gözümün önünde Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 pasta çok arkadaşlar.. dilim hesabı yapmayın doya doya yiyin... Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 "sen estikce ben titrerim" bak pasta acik bufeymis iksirana, tiksirana, kadar yiyebilirmisiz "modernjames aciba pastalar cikolatalimi " Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 olmaz...ben senin pastalarını yicemm... ama gizlice yiyelim..diyet yapanlarıı var burda... yaa...ama senin pastalarını yemek istiyorum..hem ben de benim çayımı sana veririm... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 gizli yiyin siz... ben biraz önce gislemeden dondurma yedim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 pastamız çikolatalı mevcuttur.. bol damla çikolatalı ..ne dersin fısıltı.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 o zamann gizli yemeye gerek yok.. yaa ben krokanlı ve muzlu dilimler istiyorum.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 o zamann gizli yemeye gerek yok.. yaa ben krokanlı ve muzlu dilimler istiyorum.. peki arkadaşım mutfakta kalmamış ama şimdi sipariş ediyorum.. az zamana yetişir ayrılma biryere.. Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 olmaz...ben senin pastalarını yicemm... ama gizlice yiyelim..diyet yapanlarıı var burda... yaa...ama senin pastalarını yemek istiyorum..hem ben de benim çayımı sana veririm... damam ben sana pastami vereyim sende bana cay var anlastik Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 peki arkadaşım mutfakta kalmamış ama şimdi sipariş ediyorum..az zamana yetişir ayrılma biryere.. pekii... ben şuracıkta bekliyorum.. damam ben sana pastami vereyim sende bana cay var anlastik anlaştııkk.. ilginç geliyor kulağa... çaylar senin olsun...gerçi çayı da çok severim ama.. şimdi pasta istiyorum... Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 pastamız çikolatalı mevcuttur..bol damla çikolatalı ..ne dersin fısıltı.. Zahmet olmasin Modernjames hayir diyemicegim kesin Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 pekala soyle bir sey yapalim o zaman paylasarak yiyip, icelim bu defa olurmu Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 pekii... ben şuracıkta bekliyorum.. anlaştııkk.. ilginç geliyor kulağa... çaylar senin olsun...gerçi çayı da çok severim ama.. şimdi pasta istiyorum... olmadı şincik ama.. öyle boş boş oracıkta bekıleme.. yantarafataki çerezlere uzan at ağzına ya.. yabancılık çekme hepimizin mutfağı burası.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 pekala soyle bir sey yapalim o zaman paylasarak yiyip, icelim bu defa olurmu aaa...bak sen derslere iyi çalışıyosun... beğendim ben bu fikri....ben paylaşırım... senin gibi kıskanmam ölee....hıhh... (kargalar) olmadı şincik ama..öyle boş boş oracıkta bekıleme.. yantarafataki çerezlere uzan at ağzına ya.. yabancılık çekme hepimizin mutfağı burası.. gözümden anladın demi..o kadar belli ediyorum demek tamam ama dur sessiz ol...FISILTI görmeden bitirmem lazım hepsini... ondan bana kalmaz sora.... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 bak bu fikirde güzel paylaşmak.. o zaman şu sakladığım dondurmayı çıkarayım bir de meyve suyu var içerseniz dolabın an alt köşesinde onu yatmadan önce içecektim ama artık paylaşıyoruz saklamak olmass.. arkadaşlar bu arada ciddi ciddi canım pasta aşerdi. indim alıp geldim valla yicem şimdi.. sizsiz olmucak ama malum.. Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 gordum ki ben seni su gozlere baksana kacarmi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 bakk baakk...ne cevherler varmış da şimdi çıkıyor ortaya... neyse ben yeme kısmıyla ilgileniyorum... ben de yarın kesin bi pasta yicemm.... çok canım çekti yaff çayımı da içerim bu gecee... ohh.... evett..sıra arkadaşımdan kaçmaz... maşallah gözlerii kocamancık... ( ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.