Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 james kapatıp gitti ya lilaccım burasını temizlemekle meşgüldüm kusura bakma pastanı anca hazırlayabildim buyur bakalım afiyet olsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 james kapatıp gitti ya lilaccım burasını temizlemekle meşgüldüm kusura bakma pastanı anca hazırlayabildimbuyur bakalım afiyet olsun Cnm yaa ellerine sağlık..ben daha yeni görüyorum..kör müyüm neyim Çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Ben daha şimdiden hergün ne yemek yapacağımı şaşırmış durumdayım. Lütfen yardımmm Herkes bir mönü yazsa şuraya işim kolaylaşır belki de Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 bişey değil canım lilac olsun gördün sonunda ablacım iyi fikir ilk listeyi ben yapıyom sana domates çorbası kuru köfte patates püresi tatlıda:puding Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 çorba mantı tatlıda:etimek tatlısı olsun bari Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 bugün bu saatten itibaren yemekhanemiz tekrardan açılmıştır... bugünün yemekleri makarna-ıspanak-domates çorbası-puding afiyet olsun Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 bu saatte çorba ii gider.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 bu saat te tam sevdigim yiyecek : Sandwich Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 yemekhane çalışanları herkes görev başına neredesiniz ya hu.. iki dk yok oldum dükkanı boş bırakmışsınız.. forum milleti açıkmış yemek isterler her an. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 yemekhane çalışanları herkes görev başına neredesiniz ya hu.. iki dk yok oldum dükkanı boş bırakmışsınız.. forum milleti açıkmış yemek isterler her an. valla kapalii karnım da aç napcezzzz 1 Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 bu saatte kahve içmek isteyen varsa buyursun, iki lakırtı yapıp kahvelerimizi yudumlayalım. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 bu saatte kahve içmek isteyen varsa buyursun, iki lakırtı yapıp kahvelerimizi yudumlayalım. eee hani kahveler nerde... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 eee hani kahveler nerde... ah ah vefalı dostum. sen de olmasan kahveyi yanlız içecektim. soğumasın diye sipariş etmedim. şimdi söylerim.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 ah ah vefalı dostum. sen de olmasan kahveyi yanlız içecektim. soğumasın diye sipariş etmedim. şimdi söylerim.. oh oh bende hazır sandım...daha sipariş verecek... bu erkeklerin hepsi böle ağır canlı işte... Bekliyorum... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 oh oh bende hazır sandım...daha sipariş verecek... bu erkeklerin hepsi böle ağır canlı işte... Bekliyorum... ağır canlı değil düşünceli.. sıcak sıcak içmeli.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 wavvvvvvvv....yanlız serviste çok şık...tamam tamam özür azıcık kapris yapmayım dedim... eline sağlık... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 wavvvvvvvv....yanlız serviste çok şık...tamam tamam özür azıcık kapris yapmayım dedim... eline sağlık... afiyet olsun . e o kadar da olsun. seninle karşılıklı bir kahve içeceğiz bunuda geçiştirmek olmaz, en azından bana yakışmaz. lokum bu saatte dokunmaz inşallah.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 afiyet olsun . e o kadar da olsun. seninle karşılıklı bir kahve içeceğiz bunuda geçiştirmek olmaz, en azından bana yakışmaz. lokum bu saatte dokunmaz inşallah.. şimdi sen inanmazsın belki ama ben lokumcu kızıyım..valla billa... körolayım bak yalan sölüyosam... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 belki bir sonrakine yemek yeriz ne dersin. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 şimdi sen inanmazsın belki ama ben lokumcu kızıyım..valla billa... körolayım bak yalan sölüyosam... allah korusun bu saatte ne kör olcan.. sana inanıyorum.ben de çok severim. artık bu lokumlar bizi uyutmaz.. gel en iyisi biraz dan şöyle bir dolaşalım..mekanı sen seç. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 allah korusun bu saatte ne kör olcan.. sana inanıyorum.ben de çok severim. artık bu lokumlar bizi uyutmaz.. gel en iyisi biraz dan şöyle bir dolaşalım..mekanı sen seç. peki dolaşalım...hımmm...benim canım paris çekti zebercet sayesinde...ama öle çok lüks yer olmasın,rahat edemem ben... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 hala ses yok...paris deyince gözü korktu tabi... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 peki dolaşalım...hımmm...benim canım paris çekti zebercet sayesinde...ama öle çok lüks yer olmasın,rahat edemem ben... bak şuna bunca lokumun üstüne bir de lüks yerde bişiler mi istersin.. benim önerim gel manzaranın keyfini çıkaraım, yukardan bir paris yapalım, olmaz mı?? Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Lüks olmasın dedim ki ben... manzara harika ama,benim yükseklik korkum var ki... (çattık diyordur şimdi...) Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Lüks olmasın dedim ki ben... manzara harika ama,benim yükseklik korkum var ki... (çattık diyordur şimdi...) çatık ki neçattık.. buna güzel bir cvp var ama kalsın şimdi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.