Φ modernjames Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 sevgili forum sakinleri; açılışımıza davetlisiniz yapılacak törende sevgili admin , moderatör arakadaşlar ve değerli aşçılarımız hazır bulunacaktır.. tüm üyelerimizi bu perşembe 12/04/2007 tarihinde aşağıdaki adrese bekliyoruz.(açılış tüm gün boyunca devam edecektir 00:00 ile 23:59) turkish-media.com/forum/yiyecek-içecek/ yemek tarifleri NEDEN yemekhane gerek: Çünkü forumda dolaşırken bazen çok zaman harcıyoruz, hatta yemek zamanları dahi forumdayız. dolayısıyla açıkıyoruz.. açılığımız yatıştıracak bir bölüm olsunki forumdan çıkmadan sanal sanal yemek yiyelim.. NOT: aşçı arkadaşlar ve yemek severler artık buyrun. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 evet bu gün açılışın şerefine yemek menümüz zengin.. öğlen yemeğinde : kuzu çevirme, pirinç pilavı salata ve içecekler.. bu gün ki yemekler beleş açılışın şerefine.... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 evet bu gün açılışın şerefine yemek menümüz zengin..öğlen yemeğinde : kuzu çevirme, pirinç pilavı salata ve içecekler.. bu gün ki yemekler beleş açılışın şerefine.... Farkında değilsin galiba bütün forum bayanları diyette,kuzu çevirme ve pilavı sen ye biz salata ve içecekler idare ediveririz artık... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Farkında değilsin galiba bütün forum bayanları diyette,kuzu çevirme ve pilavı sen ye biz salata ve içecekler idare ediveririz artık... Dimii ama diyetteyiz biz Ne bu nspet yapar gibii Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 siz kızlar var ya .. ölene kadar diyettt neyse salatamız ve içiecek bol buyrun.. akşama istediğini bir menü varsa paylaşın aşçılarımız var yapar.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Ben karar verdim düşündüm taşındım Bana getirmiş olduğun teklife vereceğim yanıt evet Şöleee güsel yanan cinsinden bi meyve salatası Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Ben karar verdim düşündüm taşındım Bana getirmiş olduğun teklife vereceğim yanıt evet Şöleee güsel yanan cinsinden bi meyve salatası tamam arkadaşım sen oldu bil.. bol meyve çeşitli bir salata.. ne dersin?? yeşil elmalar çilekler böğürtlen, muzundan armuduna kadar.. yeterki sen iste. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 tamam arkadaşım sen oldu bil..bol meyve çeşitli bir salata.. ne dersin?? yeşil elmalar çilekler böğürtlen, muzundan armuduna kadar.. yeterki sen iste. Şimdiden azımın sualrı akmaya başladı bile ımmm Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 arkadaşla kimse kusura bakmasın bu akşam ÖZo'nun şerefine meyve salatası var menüde.. beğenmiyen akşam gelmesin yemekhanemize.. hadi bu akşam sana kapatık yemek haneyi galiba.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 arkadaşla kimse kusura bakmasın bu akşam ÖZo'nun şerefine meyve salatası var menüde..beğenmiyen akşam gelmesin yemekhanemize.. hadi bu akşam sana kapatık yemek haneyi galiba.. Bu kadar sevildiğimi bilmiyodum valla Mekan kapamalar filan Olmadı ayıp olur arkadaşlara Ne stiyolarsa yaptır Günahtır Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Bu kadar sevildiğimi bilmiyodum valla Mekan kapamalar filan Olmadı ayıp olur arkadaşlara Ne stiyolarsa yaptır Günahtır ac kalmasınlar diyosun yani.. meyveden iisini mi bulacaklar hem güzel hem sağlıklı.. ama seni kırman bir kaç menü ekletirim.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Bu kadar sevildiğimi bilmiyodum valla Mekan kapamalar filan Olmadı ayıp olur arkadaşlara Ne stiyolarsa yaptır Günahtır ac kalmasınlar diyosun yani.. meyveden iisini mi bulacaklar hem güzel hem sağlıklı.. ama seni kırman bir kaç menü ekletirim.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 ac kalmasınlar diyosun yani..meyveden iisini mi bulacaklar hem güzel hem sağlıklı.. ama seni kırman bir kaç menü ekletirim.. Ah iyi niyetim ah yufka yüreğim Hayatım boyunca hep bunları savundum Ama hep kaybettim.. Kaybetek pahasına da olsa kendimden fazla düşünüyorum insanalrı ne yapıym Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Özo'cuğum sen ii niyetli ol, merak etme artık kaybedecek bişi kalmadı. artık kazanacaksın.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Özo'cuğum sen ii niyetli ol, merak etme artık kaybedecek bişi kalmadı. artık kazanacaksın.. Umarım arkadaşımm Umarım diyorum emin diilim Hayatın bize ne zaman ne getireceğinden... Acı çekicek yürek kalmadı bende.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Umarım arkadaşımm Umarım diyorum emin diilim Hayatın bize ne zaman ne getireceğinden... Acı çekicek yürek kalmadı bende.. ben inanıyorum sevgili arkadaşım.. ama neyse.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bu günkü menümüz: diyetlileride düşünerek tavuk haşlama+ pilav+cacık istiyene tavuk fırın+pilav +cacık.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bu günkü menümüz: diyetlileride düşünerek tavuk haşlama+ pilav+cacık istiyene tavuk fırın+pilav +cacık.. nedense üstüme alındım....teşekürler,menü için... ben hala karışık meyve salatamı bekliyorum.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 nedense üstüme alındım....teşekürler,menü için... ben hala karışık meyve salatamı bekliyorum.. hım bu forumda tek diyetli sen misn ki?? e madem buraya teşrif ettiniz artık salatanızı siz yaparsınız.. şaka şaka hallederim onu? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 hımbu forumda tek diyetli sen misn ki?? e madem buraya teşrif ettiniz artık salatanızı siz yaparsınız.. şaka şaka hallederim onu? james bende diyetteyimm şöyle diyet yemekleride olsa yemekhanede ne ii olr yaa Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 james bende diyetteyimm şöyle diyet yemekleride olsa yemekhanede ne ii olr yaa varya bu formun kızları hepsi diyetli ya.. kar vedim mundan sonra diyet ağırlıklı çalışacağız.. müşteri memnunuyeti ilkelerimizdir... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 varya bu formun kızları hepsi diyetli ya..kar vedim mundan sonra diyet ağırlıklı çalışacağız.. müşteri memnunuyeti ilkelerimizdir... ççokkk teşekkürler james yarınki menü diyet ağırlıklı olsa şöyle ii olr Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ççokkk teşekkürler james yarınki menü diyet ağırlıklı olsa şöyle ii olr varsa özel bir istek buyrun paylaşın beraber yapalım.. mutfakta iisin midir? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 varsa özel bir istek buyrun paylaşın beraber yapalım.. mutfakta iisin midir? mutfak mı o da ne??unsure: yok james hiç ii değilimdir Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 hımbu forumda tek diyetli sen misn ki?? e madem buraya teşrif ettiniz artık salatanızı siz yaparsınız.. şaka şaka hallederim onu? pasta.... .....isterim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.