Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Times of India gazetesi, Hindistan'da birçok aile kız bebeklerini kürtajla aldırdığı için neredeyse evlenilecek bekar kadın bulunmayan Gucarat eyaletinde bazı erkeklerin eşlerini aylık olarak zengin erkeklere kiraladığını yazdı. Kız çocuklarının, evlendiğinde damadın ailesine nakit para ve hediyelerden oluşan yüklüce çeyiz götürmesi gerektiğinden 'yük' olarak görüldüğü Hindistan'da kız bebeklere kürtaj uygulaması çok yaygın.

Ancak bu uygulama ülkede kadın-erkek dengesinin bozulmasına neden oluyor. İstatistiklere göre Hündistan'da her bin erkeğe düşen kadın sayısı 1991'de 945 iken, bu oran 2001'de 927'ye düştü.

Times of India gazetesinde yer alan habere göre, Gucarat'ta yaşayan tarım işçisi eşini zengin bir toprak sahibine aylık 8 bin rupiye yani yaklaşık 280 YTL'ye kiraya veriyor.

Bu para karşılığında da kadının kendisini kiralayan adama bakması, evinin işleri yapmasının yanı sıra cinsel ihtiyaçlarını da karşılaması bekleniyor.

'Gelin simsarlığı' artışta

Her bin erkeğe karşılık 828 kadının bulunduğu Gucarat eyaleti yetkilileri, bu rakamın eyaletin bazı yerlerinde 700'e kadar düştüğünü söylüyor.

Gucarat'ta evlenilebilecek bekar kadın bulmadaki güçlük, 'gelin simsarlığı'nın karlı bir iş haline gelmesine de yol açmış durumda.

Gazetenin haberine göre, evlenecek kadın bulan simsarlar, bu iş için damadın ailesinden 70 bin rupi yani yaklaşık 2 bin 430 YTL alıyor.

Gönderi tarihi:
Biliyorum konu biraz alakasiz ama benim bir arkadasim var kendisi Srilankali ve dedigine onun ulkesinde erkege baslik parasi veriliyormus...Ve o simdi kiz kardesinin evlenmesi icin calisiyor...Kiza damat icin para gondercekmisde :( Sen besle kizi buyut birde vermek icin uzerine para ver....

ciddi olamasın.

bu arkadaşın seni keklemesin sakın?

dünyanın çivisi çıtı çıkmasına bu dediğin doğruysa ya??

e kaç para istiyorlarmış ya bir bilgin var mı?

Gönderi tarihi:

ya burada başlığı kızın babası ya da abeyi alır.. peki orada erkeğin başlığını da mı erkeğin babası alıyormuş yoksa erkeğin kendi mi?

gerçi şimdi sen de pek ayrıntılı bilmiyorsundur. neyse bilmiyorsan cevabını ben internetten araştırayım ders yaparken :)

Gönderi tarihi:
Ne diyim;Ozaman gec bile kalmissin yerlesmekte..Ha birde,eger ten rengin aciksa para artiyor..Haberin olsun....

yok yok daha geç sayılmaz.. ama canımı sıktın şimdi pek de beyaz digilim ya..en iisi vaz geçmek öyleyse

Gönderi tarihi:
Onemli olan niyet!!Sen simdiden pes ettin....

Neyse sen kiza baslik verirsin artik :lol:

ne başlığı ya :lol: artık öğrendim ben isterim valla evde kalırsam da kalayım :D benim neyim eksik onlardan hı...

Gönderi tarihi:

:blushing:

Bende size kahve yapıp içine acı biber, tuz falan katarım ;)

Ama ben senin için daha fazlasını takardım :rolleyes::wub:

ya hu sana takan var bize takan bile yok.. ne mutlu sana??

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

her ne kadar kızlar türkiyede kadın fazla yalanı atsalar da . yemeyiniz efenim o dolmaları.kadın kıtlığı bizde de var.

bizzat türkiye istatistik kurumunun verilerine baktım.2000 yılından beri türkiyede erkekler kadınlardan %3 fazla.bu da şu anlama geliyo.en az 3.5 milyon erkek hayatının sonuna kadar genelev kadını dışında kimseye yanaşamayacak.

çıkın sokağa herkes erkek(silah altındaki 800.000 erkeği saymıyorum).kızlar çok erken nişanlanıyor ,evleniyorlar ve evlendikleri adamlar da yaşça onlardan büyük. bu da genç erkeklerin kız bulamaması sorununu ortaya çıkarıyor. kızların durumu fark etmeleri ve erkeğe olması gerekenden çok daha fazla zorluk çıkarmalarına yol açıyor.

toplumun bu kadar gergin olma sebeplerinden biri de erkeğin kadına gerçekten çok uzak olması. bu kadar sevgi ilgi ve duygu fakiri olan bi erkek toplumunda bu kadar suç patlaması olması normal.adam daha kız arkadaş bulamıyor ki,cinsel yaşamı nasıl olsun.duygusallık desen yaşayamıyor adam. cinsellik desen o da yok.e bir yerden patlak verecek tabi yani.

Gönderi tarihi:
ay bu erkeğe başlık parası verilmesi olayı duyulmasın Türkiye'de wallahi kızlarımıza yazık olur bir de üstüne para mı verecekler... yazık günah :sweatingbullets::zorro:

asıl sana başlık parası veren adama yazık.ne yani sen de catreen zeta jones musun, monica belluci misin!

peşinde çok adam olabilir ama onlar tombaladan ne çıkarsa hesabı aynı anda 20 kişiye daha yazıyolar.bu dünya için o kadar da önemli değilsin.erkekleri o kadar da küçümseme. onlar da insan.

Gönderi tarihi:
Forum kızları istikamet Hindistan yürüyün :w00t::w00t: ama biz öyle ucuza gitmeyiz,söyleyin hintli yetkililerle kesenin ağzını açsınlar :stuart:

kardeşim cep telefonunuzu elinize alsanız gizli numaralar arar, sabit ev telefonunuzu kaldırsanız,yanlışlıkla arayan(!) adamla karşılaşırsınız, sokağa çıksanız peşinize ordu gibi adam takılır.bu kadar anormal ilgi gördüğünüz bi ülkede bu kadar ilgiyle de yetinemiyorsanız, yuh yani. .evlenseniz de kocanız tek başına size hiç bi zaman 20 kişilik ilgi gösteremeyecek.gidin hiç durmayın.doyumsuz kadın istemiyoruz.

Gönderi tarihi:

türkiyede kadın kıtlığı olduğu için hala başlık parası rezaleti var. kadın bolluğu olsa babalar kızları için para ister mi ya.

kadınlar fazla olsa kız babaları istese bile evlenecek adamlar 1 kuruş bile verir mi.

bizde kadın fazla olsa kız babaları sorumluluk başımdan gitsin diye üste bi de para verirdi.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.