Φ YuceL Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Hmm, en son 3 sene once girmistim, eski forumumu bir ziyaret edeyim dedim (tabi sifre degistirme isleminden sonra, heh). Admin, Maymun, Barakuda seneler oldu sohbet etmeyeli. Nasilsiniz? Hala burada misiniz? Benim ABD maceram devam ediyor. Okul bitti, Houston'dayim hala, Siyasal Bilimler dalindan is hayatina coktan basladim. Bir taraftan kucuk bir aile projesine de destek oluyorum (bkz. yeni imzam ) Siz neler yapiyorsunuz? Neyse. Insanin eskiden yurudugu yollarin boyle birdenbire onune cikmasi hem huzunlu hemde cok guzel oluyor, hatta o yollarda hicbir ayak izi kalmamis da olsa. Kendinize iyi bakin eski dostlar. Birkac sene sonra belki tekrar gorusmek uzere. Sevgiler, saygilar. YuceL Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Admin Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Hmm, en son 3 sene once girmistim, eski forumumu bir ziyaret edeyim dedim (tabi sifre degistirme isleminden sonra, heh). Admin, Maymun, Barakuda seneler oldu sohbet etmeyeli. Nasilsiniz? Hala burada misiniz? Benim ABD maceram devam ediyor. Okul bitti, Houston'dayim hala, Siyasal Bilimler dalindan is hayatina coktan basladim. Bir taraftan kucuk bir aile projesine de destek oluyorum (bkz. yeni imzam ) Siz neler yapiyorsunuz? Neyse. Insanin eskiden yurudugu yollarin boyle birdenbire onune cikmasi hem huzunlu hemde cok guzel oluyor, hatta o yollarda hicbir ayak izi kalmamis da olsa. Kendinize iyi bakin eski dostlar. Birkac sene sonra belki tekrar gorusmek uzere. Sevgiler, saygilar. YuceL Sevgili YuceL, Geçenlerde bir yazından dolayı senin adın geçti ve şuna bir mesaj atayım dedim o arada bir şey oldu atamadım... Yazını görmek ve seni duymak çok güzel sen bu forumun oluşmasındaki temel taşlarından birisiydin ve hiç bir zaman senin güzel yazılarını ve güzel kişiliğini unutmadık... Sakın uzatma arayı tekrar gel olur mu???? ayrıca desteklediğin projede çok güzel... (The Hagia Sophia - Houston's Finest Turkish Cuisine) Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.